Την επόμενη εβδομάδα το RunGreece της Πάτρας

Δείτε τελευταία νέα από τη Συνέντευξη Τύπου του αγώνα

Share
Λίγες μέρες έμειναν για το RUN GREECE της Πάτρας που αναμένεται να συγκεντρώσει και φέτος χιλιάδες δρομείς. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης.
Την Τρίτη 27/9 έγινε η  Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, του Τάκη Πετρόπουλου ως εκπρόσωπου του Δήμου Πατρέων, του κ. Θεόδωρου Δελλή εκπρόσωπου της WIND, του αντιπρόεδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Ιωάννη Σταματόπουλου, του πρόεδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου κ. Ευάγγελου Τζελάτη, του υποδιοικητή της Τροχαίας κ. Δημήτρη Αντωνιάδη, την Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Αχαΐας κ. Γεωργία Μητρογιάννη κ.ά.
Ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και δήλωσε τη στήριξη τόσο ηθικά όσο και υλικά προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ενισχύει την υγεία των πολιτών.
Στον αγώνα όλοι περιμένουν να πραγματοποιηθεί νέο ρεκόρ συμμετοχών αφού αναμένεται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 5.000 δρομείς στα 5 και 10χλμ. αλλά και στον παιδικό αγώνα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
9ος Διεθνής Μαραθώνιο Ρόδου: Ρεκόρ διαδρομής
Χιλιάδες δρομείς βίωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο