Γιορτή του αθλητισμού και της προσφοράς στον Βόλο

Η ΕΨΑ και η «The Extra Mile» συνδιοργανώνουν το Magnathlon υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Share

Ένα διήμερο αθλητισμού με φιλανθρωπική δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στον Βόλο. Πρόκειται για τον αγώνα διάθλου Magnathlon που γίνεται και φέτος υπέρ της στήριξης των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. 

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης με όλες τις τελευταίες πληροφορίες και το πρόγραμμα του αγώνα:

«Το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης MAGNAthlon. Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ και «The Extra Mile» ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου. 
Ο αγώνας για ακόμη μια χρονιά θα στηρίξει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ η οποία συνεχίζει το έργο της με περισσότερα από 18 χρόνια προσφοράς στα παιδιά του Βόλου. 
Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει το Σάββατο περίπου στις 11:00 το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην παραλία του Βόλου από τις 10:00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι, όπου θα γίνει και η απονομή. Ο αγώνας δρόμου 1000 μέτρων έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ. 
Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρόν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας Μέλη και Φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας. 
Ας στηρίξουμε τον αγώνα με τη συμμετοχή μας, τη δράση και την παρουσία μας.
Ας τρέξουμε για την ΕΛΕΠΑΠ στην παραλία του Βόλου.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του αγώνα www.magnathlon.com, στo www.facebook.com/magnathlon ή https://www.facebook.com/elepap.volou καθώς και στα τηλέφωνα της ΕΛΕΠΑΠ 24280-97098 & 24280-97030.

Εγγραφές για τα αγωνίσματα θα γίνονται μέχρι και την ημέρα του αγώνα στο σημείο εκκίνησης. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 24-09-2016 Κολύμβηση 
Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των αλυκών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και οι αποστάσεις θα είναι: 
-5.000 μέτρα (10 ευρώ)
-2.500 μέτρα (10 ευρώ)
-1.000 μέτρα (5 ευρώ)

Κυριακή 25-09-2016 Τρέξιμο 
Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός. Θα υπάρχουν 2 ή 3 σταθμοί υδροδοσίας στην διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα: 
-Δρόμος 10.000 μέτρα (10 ευρώ)
-Δρόμος 5.000 μέτρα (10 ευρώ)
-Δρόμος 1.000 μέτρα «ανοιχτός αγώνας για μικρούς και μεγάλους» (3 ευρώ)

Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα για ότι δε προβλέπεται ή για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών. Κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και υποστηρικτές στην παραλία του Βόλου».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:960:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορική Μάχη Ντολμά 2024: Κλείσιμο εγγραφών
Η ανακοίνωση της διοργάνωσης
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 17-18 Φεβρουαρίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο