Επίσημη παρουσίαση του UA Run Kifisia City Challenge

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του νέου σταθμού της σειράς αγώνων UA Run City Challenge στην Κηφισιά

Share

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου η συνέντευξη τύπου του Under Armour Run Kifisia City Challenge που διοργανώνουν το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Under Armour.
Τη συνέντευξη τύπου, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος, Σταύρος Ζαπαντής, και ο Αντιπρόεδρος, Αχιλλέας Κουρέπης, του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.
Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Under Armour, Γιάννης Σούμπασης, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν την κορυφαία αμερικάνικη αθλητική εταιρεία, να επιλέξει την Κηφισιά για τη συνέχεια του θεσμού UA Run City Challange. «Η Κηφισιά και οι κάτοικοί της έχουν αποδείξει ότι αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το τρέξιμο και συμμετέχουν ενεργά. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που μας οδήγησε να συνεχίσουμε εδώ τη νέα μας αυτή προσπάθεια, επίσης ο αγώνας αυτός γίνεται στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του καταστήματος της Under Armour στην Κηφισιά* την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, το οποίο είναι το πρώτο Brand House της εταιρείας στην ΕυρώπηΠαράλληλα πιστεύουμε ότι μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να προσφέρουμε υποστήριξη σε οργανισμούς που επιτελούν τεράστιο κοινωνικό έργο όπως το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ». Στη συνέχεια ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμο Κηφισιάς για την υποστήριξή του, τους χορηγούς «Βίκος», και «Holmes Place» για τη στήριξή τους καθώς και τους δεκάδες εθελοντές, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του αγώνα.

«Ο Δήμος Κηφισιάς είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και στηρίζει την προσπάθεια των διοργανωτών ευελπιστώντας ότι το Under Armour Run Kifisia City Challenge θα αποτελέσει έναν αθλητικό θεσμό για την πόλη», δήλωσε με τη σειρά του ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, o οποίος  ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και κάλεσε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στον αγώνα. 

Τη στήριξή του στη διοργάνωση εξέφρασε ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κηφισιάς, Ιωάννης Δημητρακόπουλος, ο οποίος τόνισε τη μεγάλη αξία που έχει η συμμετοχή σε παρόμοια αθλητικά γεγονότα που έχουν και κοινωνική διάσταση και διαβεβαίωσε αθλητές και διοργανωτές ότι η Τροχαία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

H Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Άγγιγμα Ζωής», Χριστίνα Νομικού, συνεχάρει την Under Armour και τον Δήμο Κηφισιάς για την προσπάθεια τους, ευχαρίστησε τη διοργάνωση για τη στήριξή της και σημείωσε τη σημασία της κοινής δράσης.

Χαιρετισμό έστειλε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στίβου στα 400 μ. με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος υποστηρίζει τη διοργάνωση και θα λάβει μέρος στον αγώνα των 5 χλμ., όπως και ο μαραθωνοδρόμος Μιχάλης Καλομοίρης, ο οποίος θα συμμετάσχει στον ημιμαραθώνιο.

Σύντομο χαιρετισμό έκαναν και οι εκπρόσωποι της LIFEGUARD HELLAS και της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων.

Γενικός συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πολυνίκης του Μαραθώνιου και διευθυντής της All About Running, Νίκος Πολιάς, που έχει και την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης.
Ο Νίκος Πολιάς, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 8:30, (εκκίνηση ημιμαραθωνίου) από το κατάστημα της Under Armour* και προσκάλεσε όλους όσοι αγαπούν το τρέξιμο να λάβουν μέρος. Σημείωσε ότι οι διαδρομές είναι εξαιρετικά όμορφες καθώς περνούν μέσα από τους ξεχωριστούς δρόμους της πόλης και το πανέμορφο δάσος του Φασίδερη και ευχήθηκε κάθε δρομέας να απολαύσει τη συμμετοχή του στη δρομική αυτή γιορτή.

Οι εγγραφές συνεχίζονται
Το Under Armour Run Kifisia City Challenge θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει αγώνες ημιμαραθώνιου, 10 & 5 χλμ. για ενήλικες αλλά και 1 χλμ. για παιδιά με τις διαδρομές να κινούνται στους δρόμους της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας.
Να σημειώσουμε ότι η διοργάνωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ Άγγιγμα Ζωής η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης underarmourrun.gr 

Σημαντική έκπτωση για κάθε συμμετέχοντα
Η Under Armour Greece παρέχει για κάθε εγγραφή στο UA Run Kifisia City Challenge έκπτωση 20% για όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο νέο της κατάστημα στην Κηφισιά*. Για να χρησιμοποιήσετε την έκπτωση απλά δείξτε τον αριθμό συμμετοχής σας (BIB number) στο κατάστημα. Η προσφορά ισχύει από 1/10/2016 έως 31/10/2016.

* Λεωφ. Κηφισίας 338 & Χαριλάου Τρικούπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
«On» και Cosmos Sport παρουσίασαν το Cloudomonster 2
Όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο event στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο