Τελευταία νέα από τον Spetses Mini Marathon

Πρωταθλητές – Μέλη της Εθνικής Ομάδας και πρεσβευτές της WIND Running Team στο κορυφαίο αθλητικό τριήμερο του Οκτωβρίου

Share

Το κορυφαίο αθλητικό τριήμερο του Οκτωβρίου, το Spetses mini Marathon, έρχεται για 6η χρονιά υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών, του Ε.Ο.Τ και τη στήριξη της WIND.

Το νησί του αργοσαρωνικού αναμένεται και φέτος να πλημμυρίσει θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα, με συμμετέχοντες όλων των ηλικιών σε δρομικά, κολυμβητικά αγωνίσματα ακόμα και δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητα SUP (Stand Up Paddle).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, για πρώτη φορά φέτος, οι πρωταθλητές – μέλη της Εθνικής Ομάδας και πρεσβευτές της WIND Running Team, Κώστας Γκελαούζος, Μάρκος Γκούρλιας Αναστασία Μαρινάκου, Μάγδα Γαζέα, και Γιώργος Διαλεκτός θα δώσουν το «παρών» ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον παλμό του τριημέρου.

Οι συμμετέχοντες – φίλοι δρομείς του φετινού Spetses Mini Marathon, θα απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία στους αγώνες των 5χλμ., 10χλμ. και 25χλμ. καθώς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν δίπλα-δίπλα με τους πρωταθλητές μας, εξασφαλίζοντας τον χρόνο – στόχο που επιθυμούν να τερματίσουν.

Με την WIND Running Team θα λάβουν μέρος επίσης σε όλα τα αγωνίσματα του 3ημέρου, εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρίας. Παράλληλα, η WIND προσφέρει στη διοργάνωση τις Τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή του πλούσιου προγράμματος αγώνων και εκδηλώσεων.

Η WIND ωστόσο βρίσκεται σταθερά όλο τον χρόνο στο νησί, προσφέροντας στους Σπετσιώτες το δίκτυο οπτικών ινών της αλλά και τις υπηρεσίες της Triple Play, καλύπτοντας τις ανάγκες επικοινωνίας των κατοίκων μέσα και έξω από το σπίτι με κινητό, σταθερό και Internet, σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο.

Η WIND Running Team στα Social Media

Επισκεφθείτε τις σελίδες της ομάδας της WIND στα Social Media για να μαθαίνετε νέα από αγώνες που λαμβάνει μέρος η ομάδα, διαγωνισμούς, δωρεάν συμμετοχές, ταξίδια σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μοναδικές φωτογραφίες και video και ιδέες για το τρέξιμο, όχι μόνο ως τρόπο ζωής αλλά και ως όχημα κοινωνικής αλληλεγγύης.

www.facebook.com/windrunningteam

www.instagram.com/windrunningteam_gr

www.youtube.com/user/WINDnetwork

 

Λίγα λόγια για τους αθλητές:

Αναστασία Μαρινάκου 

Μέλος Εθνικής Ομάδας Στίβου. Πρωταθλήτρια Κλειστού και Ανοικτού Στίβου, αποστάσεων 800μ., 1500μ., και 3000μ.

Έχει την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία Γυναικών στα 1.500μ. και την τέταρτη καλύτερη θέση στην Ευρώπη. Είναι κάτοχος Δύο Πανελληνίων ρεκόρ στα 800μ. και 1.500μ στην κατηγορία νεανίδων κλειστού στίβου. Φέτος ήταν εξαιρετική χρονιά για την Αναστασία η οποία κατάφερε να διακριθεί σε πολλούς αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας. Τον Ιούνιο 2016 στο μίτινγκ Βελγίου διένυσε τα 1.500μ. σε 4:10.63, (τρία δευτερόλεπτα πάνω από το όριο για το Ρίο που είναι 4:07.00), βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ Νέων και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ στο οποίο, τον Ιούλιο 2016, συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίπεδο Ανδρών/Γυναικών. Είναι το νεαρότερο μέλος της εθνικής ομάδας στίβου, 20 ετών, και η παρουσία της και μόνο σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση είναι επιτυχία.

 

Μάγδα Γαζέα

Πρωταθλήτρια Μεγάλων Αποστάσεων, Μαραθωνοδρόμος.

Η Μάγδα Γαζέα έχει συνδέσει το όνομα της με την Αυθεντική Διαδρομή, με τον Μαραθώνιο Αθήνας. Τα τελευταία 12 χρόνια είχε ισάριθμες παρουσίες στο βάθρο των νικητών. Στην κατοχή της έχει 3 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια στα 12 χρόνια παρουσία της στη διοργάνωση. Το 2016 ήταν μια χρονιά προετοιμασίας με στόχο το όριο για το Ρίο. Στις 22 Μαΐου οι προσπάθειες της κορυφώθηκαν στον Μαραθώνιο της Κοπεγχάγης, τον οποίο όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει λόγω τραυματισμού στη διάρκεια του αγώνα. Μέσα στη χρονιά η Μάγδα κατέκτησε την 4η  θέση στα 8 χλμ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος στο Μαρκόπουλο Αττικής στις 28/2/2016 και την 3η  θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου στις 20/3/2016 στην Αθήνα.

 

Κώστας Γκελαούζος

Πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου

Πολύ καλή χρονιά το 2016 για τον Κώστα καθώς πέτυχε την 1η θέση με ρεκόρ διαδρομής στον Ημιμαραθώνιο Ναυπλίου αρχές Μαρτίου. 1η θέση και ρεκόρ διαδρομής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα. Εξασφάλισε απευθείας πρόκριση τον Ιούλιο 2016 στους τελικούς Ημιμαραθωνίου του 23ο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Άμστερνταμ – όπου και συμμετείχε τερματίζοντας στην 61η θέση ενώ νωρίτερα τον Απρίλιο έκανε το ντεμπούτο του στον Μαραθώνιο του Ντίσελντορφ όπου κατέλαβε την 14η θέση με χρόνο 2:21, μόλις 3’ από το όριο των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Μάρκος Γκούρλιας

Πρωταθλητής Μεσαίων Αποστάσεων, Μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου

Στη διάρκεια της σεζόν κατέκτησε 4 Πανελλήνια μετάλλια ενώ έλαβε μέρος και σε 2 σημαντικές διεθνής διοργανώσεις. Στο μίτινγκ της Μπρατισλάβα τον Ιανουάριο 2016 ήταν 3ος στα 1.500 μ. Τον Φεβρουάριο 2016, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο έδαφος στο Μαρκόπουλο, κέρδισε με διαφορά την 1η θέση στα 8χλμ Ανδρών Β για δεύτερη συνεχή χρονιά. Κατέκτησε την 2η θέση στα 10.000μ τον Μάιο 2016 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ στο στάδιο Ολυμπιονικών των Μεγάρων και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα στα 5.000μ τον Ιούνιο 2016. Συμμετείχε επίσης στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην πόλη Μπίντγκος στην Πολωνία. Η φετινή διοργάνωση ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει μεγάλη απήχηση στο χώρο του στίβου στο οποίο παίρνουν μέρος 3.000 αθλητές και αθλήτριες από 160 χώρες. Ο Μάρκος κατέλαβε την 23η θέση στα 10.000μ.

Γιώργος Διαλεκτός

Πρωταθλητής Trail Runner

Κάτοχος Πανελλήνιου ρεκόρ 2.000μ στίπλ

Το 2016 ξεκίνησε πολύ καλά για τον Γιώργο, ανεβαίνοντας και φέτος στο βάθρο της 1ης θέσης στους περισσότερους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Skyrunning όπως στο Taygetos Challenge, στον Μονοπάτι Παρνασσού και σε πολλούς άλλους στα περισσότερα ελληνικά βουνά. Η αγωνιστική σεζόν του Γιώργου συνεχίστηκε τον Αύγουστο σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, στον πρώτο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Skyrunning World Championships 2016 στο BUFF EPIC TRAIL 42k στην Ισπανία. Έναν πολύ δύσκολο ορεινό μαραθώνιο, με 3.200μ. υψομετρική διαφορά και όριο 9 ώρες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 2-3 Δεκεμβρίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
12th Kallithea Run: Άνοιγμα εγγραφών
Ειδικές τιμές για early bird εγγραφές
Πιτσώλης και Μπάλα νικητές στα 34α Κυριακίδεια
Με επιτυχία μία ακόμα διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο