5 χρόνια Ladies Run, 5 χρόνια προσφοράς

Ένας αγώνας για τις γυναίκες, δίπλα στις γυναίκες

Share

Δεν είναι μόνο ότι είναι ένας ξεχωριστός αγώνας, που αποτελεί μία γιορτή για τις γυναίκες. Δεν είναι ότι πραγματοποιείται σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Αττικής. Είναι ότι δεν παραλείπει ποτέ να δείξει το ανθρώπινό του πρόσωπο.

Το Ladies Run πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά στηρίζοντας γυναίκες και ευπαθείς ομάδες σε συνεργασία με το σωματείο «Δεσμός» που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Έτσι, μέρος των εσόδων, 5 ευρώ ανά συμμετοχή αφαιρούμενου του ΦΠΑ, θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό γυναικείου ενδιαφέροντος.

Αυτή βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που το Ladies Run θα δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στις γυναίκες. Το 2012 προσφέρθηκαν 3.000 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού, το 2013 το Ladies Run αγόρασε ένα σύγχρονο κολποσκόπιο πολύ μεγαλύτερης αξίας για τα ανοικτά πολυϊατρεία των “Γιατρών του Κόσμου”, ενώ έναν χρόνο αργότερα αποκτήθηκαν και προσφέρθηκαν στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών ΦΟΙΒΗ  επαγγελματικές ραπτομηχανές αλλά και 10 βρεφικά κρεβάτια (κούνιες) και στρώματα  στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα-Θήβας, για τα μωρά που μεγαλώνουν στη φυλακή με τις μαμάδες τους. Αντίστοιχα, το 2015 προσφέρθηκαν είδη πρώτης ανάγκης (ρουχισμού, προσωπικής υγιεινής κ.α.) αξίας άνω των 3.500€ για ανήλικους πρόσφυγες και τις μητέρες τους μέσω του Δικτύου Μεταναστριών Ελλάδος Melissa Network.

Φέτος, το Ladies Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με δύο αποστάσεις, των 5 και 10 χλμ.!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο