Skyrunner Series 2016 by Salomon – Hercules Marathon

To πρωτάθλημα skyrunning πηγαίνει Οίτη

Share

To πρωτάθλημα Skyrunner Series 2016 by Salomon συνεχίζει και αυτό το Σαββατοκύριακό και πηγαίνει στην Οίτη την περιοχή διεξαγωγής του Hercules Marathon.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Το προτελευταίο ραντεβού του πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 by Salomon, έχει δοθεί για το προσεχές σαββατοκύριακο στην Οίτη! Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο από το 2007, χρονιά που ξεκίνησε ο μαραθώνιος «Ηρακλής» (Hercules Marathon), οι λάτρεις του ορεινού τρεξίματος συγκεντρώνονται στην Υπάτη, προκειμένου να ζήσουν την εμπειρία ενός μοναδικού αγώνα!

Στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Υπάτης θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί τους εκατοντάδες δρομείς που θα πάρουν μέρος όχι μόνο στον «Hercules Mountain Marathon», μήκους 42.350μ. με υψομετρική 2.730μ., που είναι κι ο αγώνας που περιλαμβάνεται στο πρωτάθλημα Skyrunner Series 2016 by Salomon, αλλά και στους δυο μικρότερους, τον «Helleborus Half Marathon» και τον «Farmakides Trail»

Το πρωί της Κυριακής οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Μαραθώνιο, θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους, περνώντας μέσα τοπία μοναδικής ομορφιάς, καθώς το βουνό της Οίτης φημίζεται για την βιοποικιλότητά του (περισσότερα από 1500 είδη φυτών). Xαρακτηριστικό του αγώνα είναι το πέρασμα της διαδρομής από τις τρεις ψηλότερες κορυφές πάνω από 2.000μ. 

Ραντεβού στην πλατεία της Υπάτης την προσεχή Κυριακή!

Photo Credits: Kostas Kaltsas

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 η εταιρεία ένδυσης, υπόδυσης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσοί Χορηγοί του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 by Salomon είναι:

Υποστηρικτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες:

Stay Liked: www.facebook.com/skyrunninghellas
Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:949:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο