Απολογισμός του Skyrunner Series 2016 by Salomon

Απολογιστικό δελτίο διοργάνωσης και δώρα στους συμμετέχοντες από τους χορηγούς της σειράς

Share

Η διοργάνωση του Skyrunner Series 2016 by Salomon μας ενημερώνει για την έως τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος και για τα δώρα που θα δωθούν σε νικητές και συμμετέχοντες.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

«Στην τελική ευθεία έχει μπει το κορυφαίο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, το «Skyrunner Series 2016 by Salomon»,  που με την επανέναρξή του μετά από παύση ενός περίπου μήνα υπόσχεται ακόμα περισσότερες συγκινήσεις! Μετά και την ολοκλήρωση του The North Face Zagori Mountain Running, η Γλυκερία Τζιατζιά στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια, δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση του «Skyrunner Series 2016 by Salomon».

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην κατηγορία των ανδρών, εκεί όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και οι κορυφαίοι αθλητές ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους εναπομείναντες αγώνες για να εξασφαλίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για το 2016. Τα έπαθλα που θα διεκδικήσουν οι τρεις πρώτοι αθλητές αποτελούν απο μόνα τους δέλεαρ. Συγκεκριμένα, οι δυο πρώτοι σε άνδρες και γυναίκες θα λάβουν 400 ευρώ, 5 συνεδρίες Cryosauna και 5 συνεδρίες μπότες, προσφορά του Cryosauna Studio. Ο δεύτερος αθλητής στους άνδρες θα λάβει 250 ευρώ, 3 συνεδρίες Cryosauna και 3 συνεδρίες μπότες, ενώ τις ίδιες υπηρεσίες από το Cryosauna Studio θα λάβει και η 2η αθλήτρια. Για τον 3ο αθλητή το χρηματικό έπαθλο είναι 150 ευρώ και μαζί με την 3η αθλήτρια θα κερδίσουν από 2 συνεδρίες Cryosauna και 2 συνεδρίες μπότες. 

Πλούσια δώρα όμως θα μοιραστούν κατόπιν κλήρωσης και σε όσους αθλητές έχουν πάρει μέρος σε τουλάχιστον τέσσερις αγώνες (από τους συνολικά επτά) του πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα, το εργομετρικό κέντρο «myathlete», θα προσφέρει σε 5 άνδρες και 5 γυναίκες μία εργομέτρηση και ατομικό πρόγραμμα έξι εβδομάδων, ενώ η «VimaPlus», έξι σετ προϊόντων ποδολογίας, δώδεκα θεραπείες ποδολογίας, οκτώ μετρήσεις (ανάλυση βάδιση και πελματογράφημα) και δυο πελματογραφήματα και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων. Τέλος, το κέντρο InMassage Wellness Boutique προσφέρει 10 συνεδρίες μασάζ σε 5 άνδρες και 5 γυναίκες μετά από κλήρωση. Επομένως, οι δυο τελευταίοι σταθμοί του «Skyrunner Series 2016 by Salomon», αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για όσους αθλητές το θελήσουν να φτάσουν το προαπαιτούμενο αριθμό των τεσσάρων συμμετοχών και να διεκδικήσουν τα έπαθλα. 

Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού, μετά το διάλειμμα του Αυγούστου, έχει οριστεί για τις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην Υπάτη, όταν και θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος «Ηρακλής».  Με 3 κορυφές πάνω από τα 2.000μ, την ανάβαση στο Γρεβενό και τα αλπικά λιβάδια με τους δασικούς δρόμους που οδηγούν στην Υπάτη, γίνεται εύκολο αντιληπτό ότι  ο αγώνας αυτός συνιστά ένα άκρως απαιτητικό τέστ αντοχών και δυνάμεων, που αποτελεί πρόκληση τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους πιο έμπειρους δρομείς. 

Η αυλαία του Skyrunner Series 2016 by Salomon, θα πέσει στις 2 Οκτωβρίου στο βουνό της Πάρνηθας. Ο αγώνας AlpamayoPro Trail Race στην δέκατη επετειακή επανάληψή του, θα μας ταξιδέψει σε μια καταπράσινη διαδρομή στις παρυφές της όασης της Αττικής. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι από την πρώτη χρονιά ιδιαίτερα υψηλό και όλοι οι αθλητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διαδρομής, συνολικού μήκους 25 χιλιομέτρων και να ολοκληρώσουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο μια συναρπαστική αγωνιστική σεζόν!

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσοί Χορηγοί του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2016 by Salomon είναι:

Υποστηρικτές

Χορηγοί Επικοινωνίας

Photo Credits: Kostas Kaltsas, Kostas Gogos, Ioulia Douni, GO-Experience

Για περισσότερες πληροφορίες:

Stay Liked: www.facebook.com/skyrunninghellas

Enjoy More Sky: www.skyrunner.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:925:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο