Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς

Κάλεσμα του ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς για συμμετοχή των μελών και των φίλων του στην Εθελοντική του Ομάδα

Share

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηναίοι Δρομείς απευθύνει κάλεσμα στους φίλους και τα μέλη του για συμμετοχή στην Εθελοντική Ομάδα για την προσφορά βοήθειας σε σταθερή βάση σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται ο σύλλογος.
Ακολουθεί το δελτίο του συλλόγου:

«Ο σύλλογος μας, Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 και στηρίζει τις δράσεις του στην εθελοντική προσφορά των μελών του με μία  δυναμική ομάδα εθελοντών.
Τα ενδιαφέροντα του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ αφορούν ένα ευρύ πεδίο αθλητικής, πολιτιστικής και κοινωνικής παρέμβασης και υλοποιούνται μέσα από τις δράσεις που οργανώνει.
Όσο οι δραστηριότητες μας αναπτύσσονται, είναι απαραίτητη η δημιουργία εθελοντικής ομάδας, η οποία θα βοηθάει σε μόνιμη και σταθερή βάση στην πραγματοποίηση των στόχων του συλλόγου. 

Όσοι γίνουν  εθελοντές και-εθελόντριες του Συλλόγου μας μπορούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους στη διοργάνωση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, στον σχεδιασμό και τη διεξαγωγή αγώνων του Συλλόγου, στις τελετές έναρξης και λήξης και στην τροφοδοσία αγώνων που συνδιοργανώνει με άλλους Συλλόγους καθώς  και στις εκδρομές του Συλλόγου. 
Επίσης, θα συνδράμουν στη διοργάνωση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, όπως στις βραβεύσεις αθλητών, στις  ημέρες αιμοδοσίας και στην ετήσια εκδήλωση της πίτας του Συλλόγου. Τέλος, στις μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Συλλόγου και σε όποια άλλη δράση συμβάλλει στην πραγμάτωση των σκοπών του. 
Η παρουσία των εθελοντών στον Α. Π. Σ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα ενισχύσει τη δυναμική του Συλλόγου και θα επιδράσει ουσιαστικά στη διαμόρφωση της ταυτότητάς του, στην ανάπτυξη και βελτίωσή του.
Επίσης, θα συμβάλλει έμπρακτα στην κινητοποίηση ενός ευρύτερου έμψυχου δυναμικού, το οποίο θα συμμετέχει  στην αναβάθμιση του δρομικού κινήματος.  
Έτσι, οι εθελοντές με τη δράση τους θα εμπλουτίσουν την ζωή του Συλλόγου  και θα αποτελούν έμπρακτο παράδειγμα κοινωνικής συμμετοχής και δράσης του ενεργού πολίτη.      

Οι εθελοντές μας μπορούν να πετύχουν μέσα από τη συμμετοχή τους:                   

  • Την αξιοποίηση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων και την απόκτηση νέων.               
  • Την ενημέρωση και επιμόρφωση στην οργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων.              
  • Τη γνωριμία με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.   
  • Την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.                                                                   
  • Την  ενεργό συμμετοχή στον σχεδιασμό των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου.

Ως ανταπόδοση για την ενεργό συμμετοχή και προσφορά στον Α.Π.Σ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα επιβραβεύονται με:

  • Την ένταξή τους στην τράπεζα αιμοδοτών του Συλλόγου. 
  • Την εξασφάλιση θέσης συμμετοχής στον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες. 
  • Την ιδιαίτερη μνεία και βράβευση στην ετήσια εκδήλωση της πίτας του συλλόγου.
    Η βράβευση του εθελοντή και της εθελόντριας της χρονιάς σε όποιους έχουν σταθερή και συνεπή παρουσία στις δραστηριότητες του συλλόγου και η απονομή τιμητικού διπλώματος στους υπόλοιπους εθελοντές.  
  • Την αγορά της φανέλας του Συλλόγου και τη συμμετοχή στις εκδρομές που οργανώνει ο σύλλογος στην τιμή που θα πληρώνουν τα μέλη του. 
  • Την παροχή εξοπλισμού σε εκδηλώσεις του Συλλόγου

  Γίνε και εσύ εθελοντής, εθελόντρια στον Α.Π.Σ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

  • Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας ή συνάντησε μας για να ενημερωθείς αναλυτικά για τις δομές και τις δράσεις του Συλλόγου μας.   
  • Συμπλήρωσε την Ηλεκτρονική Φόρμα Εθελοντή που βρίσκεται στο site του Συλλόγου http://www.athenianrunnersclub.gr/ και θα έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σου!
  • Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Μπέλλο Ηλία στα τηλέφωνα 6972890579, σταθερό 210 5768806  και στο email: [email protected]»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο