Με επιτυχία ο 7ος Επικούριος Δρόμος

Δείτε τα αποτελέσματα αλλά και τι έγινε στον Επικούριο Δρόμο

Share

Το Σάββατο 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε ο 7ος Επικούριος Δρόμος με μεγάλη επιτυχία αφού σημειώθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχών. Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ταννούς Αμπντάλα σε 49:43 ενώ συνολικά τερμάτισαν 140 δρομείς.

Μετά το τέλος του αγώνα έλαβαν χώρα οι απονομές, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους γηραιότερους δρομείς του αγώνα, τον Παναγιώτη Δούση και την Παναγιώτη Τσαντούλα, αλλά και στην πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Μάγδα Γαζέα, τον υπερμαραθωνοδρόμο Γιώργο Κουτσούκο και στον Σπαρταθλητή Χρήστο Χατζή για την προσφορά τους στον αθλητισμό καθώς και στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για τη μαζική παρουσία των μελών του στον αγώνα.

Τέλος ο Βαλκανιονίκης Παναγιώτης Δούσης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης του Επικουρίου Δρόμου κύριο Διονύσιο Θεοχάρη, για την προσφορά του στον Αθλητισμό.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Δείτε το βίντεο – προσφορά του Κρίστιαν Τσαντούλα στη διοργάνωση σχετικά με τον Επικούριο Δρόμο αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Φιγάλειων.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:924:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Παλαμήδειος Άθλος: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ρεκόρ στο Ναύπλιο στην 6η διοργάνωση
Run Greece Καστοριά 2021 - Ματαίωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
SNF RUN: 2022 First Run
Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς επιστρέφει! Οι εγγραφές άνοιξαν…
Back to Top