Νέα ιστοσελίδα για τoν Ioannina Lake Run

Δείτε τα τελευταία νέα από τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Share

Διαβάστε την ανακοίνωση των διοργανωτών του Ioannina Lake Run για τη νέα ιστοσελίδα του αγώνα:

“Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η νέα version του  www.ioanninalakerun.gr, η οποία έχει αποσπάσει θετικά σχόλια.

Η ιστοσελίδα έχει χωριστεί σε διάφορες ενότητες, οι οποίες βοηθούν το χρήστη να πλοηγηθεί εύκολα σε αυτή και να βρει την πληροφορία που ψάχνει άμεσα και από την πρώτη σελίδα αν είναι δυνατόν.

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας από την Wapp, που αποτελεί υποστηρικτή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, στηρίχθηκε σε απλές και μοντέρνες γραμμές, σύμφωνα με τις τάσεις που επιτάσσει η σύγχρονή σχεδίαση ιστοσελίδων, αλλά και οι responsive τεχνικές, με τη χρήση στοιχείων του σχεδιαστικού της αρχικής σελίδας που επεξεργάστηκε η εταιρία Colibri.

Στόχος της Wapp ήταν η σχεδίαση μιας σύγχρονης, λειτουργικής και καλαίσθητης σελίδας,  η οποία κάνει χρήση όλων των τελευταίων  τάσεων στη σχεδίαση των ιστοσελίδων.

Στο www.ioanninalakerun.gr μπορείτε να πληροφορήστε όλα τα νέα για το αγωνιστικό διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου, τις παράλληλες εκδηλώσεις, την ιστορία και τους νικητές των προηγούμενων Γύρων Λίμνης, χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη, τη διαμονή και τη μετάβαση στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ η διαδικασία εγγραφής των δρομέων έχει μείνει ίδια.”

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο