Το RUNNER Αυγούστου σας βοηθά να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας

Το νέο RUNNER 91 από την Τετάρτη στα σημεία πώλησης και από την Παρασκευή στα περίπτερα

Share

Ένα καλοκαιρινό αλλά ιδιαίτερα πλούσιο τεύχος από το RUNNER, έρχεται να σας κρατήσει συντροφιά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού! Το RUNNER Αυγούστου θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 10 Αυγούστου στα σημεία πώλησης και από την Παρασκευή 12 Αυγούστου στα περίπτερα με πολλά και πολύ ενδιαφέροντα θέματα για όλους.

“ΤΗΕ ΜΑRATHON PROJECT”
Κι επειδή Αύγουστος σημαίνει μαραθώνιος για πολλούς δρομείς, σας παρουσιάζουμε το Runner’s Special του τεύχους όπου η… θεωρία συναντά την εμπειρία γύρω από την προπόνηση. Ο Νίκος Πολιάς και ο Phd Βαγγέλης Ρουσόπουλος παρουσιάζουν το  “THE MARATHON PROJECT”  όπου περιγράφουν το ιδανικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τον μαραθώνιο με βάση τις πραγματικές απαιτήσεις του αγώνισματος. Περιοδισμός, όγκος, ένταση, διαλειμματικές, tempo run, long run και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε τη σωστή προετοιμασία για έναν ιδανικό αγώνα!

Μάθετε… διατάσεις
Και φυσικά μία σωστή προετοιμασία απαιτεί και αποκατάσταση. Ο σπουδαίος Πρωταθλητής των 800 & 1.500μ. και κάτοχος των Πανελληνίων ρεκόρ στα συγκεκριμένα αγωνίσματα, γυμναστής και φυσικοθεραπευτής, Παναγιώτης Στρουμπάκος μας παρουσιάζει τις βασικότερες διατάσεις για την προπόνηση. Εξηγεί πότε και πώς πρέπει να εκτελούνται, επισημαίνει τα σημεία “κλειδιά” και διορθώνει συχνά λάθη.

Η ώρα των Αγώνων
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το RUNNER του Aυγούστου. Σε ένα ειδικό αφιέρωμα λοιπόν παρουσιάζονται τα σημαντικότερα στοιχεία των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων, ένας “οδηγός” για την παρακολούθησή τους αλλά και μία παρουσίαση των Ελλήνων δρομέων με δηλώσεις τους αλλά και των μεγάλων φαβορί που αξίζει να προσέξετε.

Λίγο πριν το Ρίο
Η Ράνια Ρεμπούλη βρίσκεται στο εξώφυλλο του RUNNER 91 αλλά και εντός και μας μιλά για το μεγάλο ρεκόρ που σημείωσε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στον Ημιαμραθώνιο αλλά και για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς λίγες μέρες πριν τον αγώνα!

Η σωστή επιλογή
Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας η επιλογή του σωστού εξοπλισμού είναι πρωταρχικής σημασίας. Κι επειδή όλοι λίγο πολύ έχουν επιλέξει τα βασικά, παπούτσια και ρολόγια, εμείς αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε έναν “αφανή” ήρωα της προπόνησης. Ο λόγος για τις δρομικές κάλτσες που μπορούν να παρέχουν ασφάλεια και προστασία στις προπονήσεις σας κρατώντας μακριά ερεθισμούς, βακτήρια αλλά και κραδασμούς. Εσείς βρήκατε αυτές που χρειάζεστε;

Και πολλά πολλά ακόμα…
Θα βρείτε ακόμα το άρθρο της Αθλητικής Ψυχολόγου Φρόσως Πατσού για το πώς να διαχειριστείτε ψυχολογικά τον “περίεργο” μήνα Αύγουστο, συμβουλές προστασίας από την ήλιο μέσω της σωστής διατροφής από τη Διατροφολόγο Ειρήνη Χριστάκη, αφιέρωμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου πολλά και ενδιαφέροντα θέματα γύρω από την υγεία, special δρομικές συνταγές, νέα αλλά και το Racing Runner με πληροφορίες από τους αγώνες που έγιναν το περασμένο διάστημα στη χώρα μας. Μην το χάσετε και καλές διακοπές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο