Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στον Επετειακό Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών με μειωμένο αντίτιμο και συλλεκτικά μετάλλια

Share

Στο πλαίσιο της φετινής επετειακής διοργάνωσης η διοργάνωση του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων προσφέρει εκπλήξεις σε όλους τους συμμετέχοντες.
Και φέτος, όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες των 30 χλμ., των 10 χλμ., των 5 χλμ., στον πρωτότυπο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον παραλίμνιο δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ , θα αποκτήσουν ένα ακόμη συλλεκτικό και καλαίσθητο μετάλλιο, προκειμένου να εμπλουτίσουν τη μέχρι τώρα συλλογή τους ή να ξεκινήσουν μια νέα.
Τα μετάλλια είναι τα τελευταία χρόνια σχεδιασμένα από τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη και όπως μας αναφέρουν από τη διοργάνωση αποτέλεσαν ένα ισχυρό κίνητρο συμμετοχής στους αγώνες, είτε για τους δρομείς είτε για όσους ήθελαν απλώς να θυμούνται την συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης, που έχει πλέον μετατραπεί σε ένα πανελλήνιου ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός.
«Οι δαφνοστεφανομένοι δρομείς, τα καλάμια της λίμνης Παμβώτιδας, το λογότυπο του αγώνα, αποτυπωμένα σε χρυσό, ασήμι και χαλκό, είναι το καλύτερο ενθύμιο για την συμμετοχή σε έναν αγώνα που όλοι βγαίνουν νικητές!».

Τελευταία εβδομάδα για εγγραφές με μειωμένο αντίτιμο
Τη δυνατότητα να εγγραφούν ειδική μειωμένη τιμή στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν έως το τέλος Ιουλίου όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.

Το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα των 30 χλμ.και το Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ. έχει οριστεί στα 17 € (20 € μετά το τέλος Ιουλίου), για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. 12 € (από 1/8: 15 €) για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ: 6 € (από 1/8: 8 €).

Για ομαδικές συμμετοχές (άνω των 10 ατόμων) η τιμή έχει οριστεί στα 15 € μέχρι 31 Ιουλίου και στα 18 € στη συνέχεια για τον Γύρο Λίμνης και το Δυναμικό Βάδισμα στη διαδρομή των 30 χλμ., και στα 10 € μέχρι 31/7 και 12 € στη συνέχεια για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

Δωρεάν είναι η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης. Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr ή με αποστολή της έντυπης δήλωσης που υπάρχει στο site με e-mail [email protected]. Επίσης, στις αρχές Αυγούστου θα λειτουργήσει γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων, όπου θα γίνονται εγγραφές αυτοπροσώπως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο