Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης Γυναικών από το «Άλμα Ζωής»

Από τις 6 ως τις 16 Ιουνιου δεκάδες γυναίκες συμμετείχαν στο πρόγραμμα του ΠΣΓΚΜ «Άλμα Ζωής»

Share

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης Γυναικών 20-39 ετών από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στις 2 εβδομάδες που διήρκεσε το πρόγραμμα (6-16 Ιουνίου), προσήλθαν για εξέταση 173 γυναίκες και παραπέμφθηκαν για περαιτέρω έλεγχο (μαστογραφία, υπέρηχο, κυτταρολογική εξέταση ή μαγνητική μαστογραφία) 135 γυναίκες.

Στόχος του προγράμματος η ευαισθητοποίηση των γυναικών και η προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συνεργασία της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, με παρουσία 9 διακεκριμένων ιατρών που πραγματοποίησαν την κλινική εξέταση, του Κέντρου Ιατρικού Εξοπλισμού Παπαποστόλου, των διαγνωστικών κέντρων: 
Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο Μαστού & Οστεοπόρωσης – Σπύρος Λαζάρου, Βενιζέλειο, Βιοδιαγνωστική, Βιοϊατρική, Βιότυπος, Γυναίκας Υγεία Διάγνωση και Πρόληψη, Διάγνωση, Ερρίκος Ντυνάν, Ευρωκλινική Αθηνών, Ιασώ, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Παπανδρέου, Ποσειδώνειο, Ρέα, Θεόδωρος Τσιμπίδης, Ευαγγέλος Χατζηθεοδώρου και της εταιρείας «Βιβλίο Γραφικών Τεχνών».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα www.almazois.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άλμα Ζωής: Πρόγραμμα Ενημέρωσης & Πρόληψης Λεμφοιδήματος
Ξεκινά στις 9 Φεβρουαρίου το πρόγραμμα
New Balance FuelCell SuperComp Elite v3
Έφτασε το γρηγορότερο αγωνιστικό της New Balance – Γνώρισέ το!
Περιφερειακοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου 2023 - Βόρειας Πελοποννήσου
Με επιτυχία οι αγώνες που έγιναν στις 5 Φεβρουαρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο