Πληροφορίες παράδοσης πακέτων συμμετοχής για το Lighting Up Athens

Την Κυριακή 5 Ιουνίου όλοι μαζί φωτίζουμε την Αθήνα!

Share

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μένουν πριν τη διεξαγωγή του νέου συναρπαστικού νυχτερινού αγώνα της Αθήνας, Lighting Up Athens.
Την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 21:00 θα καλωσορίσουμε δρομικά το καλοκαίρι φωτίζοντας το κέντρο της Αθήνας γεμάτοι κέφι και ενέργεια. 

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του αγώνα.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής
Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνεται, ΜΟΝΟ, από το κέντρο εγγραφών που θα βρίσκεται μπροστά από το κατάστημα Runner Store στο Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 12:00-20:00 και το Σάββατο 4 Ιουνίου από τις 11:00-19:00.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου), ή του δρομέα για τον οποίο θα παραλάβεις το πακέτο συμμετοχής του. 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει γραμματεία και δεν θα γίνουν παραδόσεις αριθμών συμμετοχής.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:
– Πλαστικό σάκο για τη φύλαξη των προσωπικών σου αντικειμένων
– Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής σου (bib number), το chip χρονομέτρησης (ήδη κολλημένο πάνω στον αριθμό), παραμάνες για να τον τοποθετήσεις στο μπλουζάκι σου και αυτοκόλλητο ταυτοποίησης το οποίο θα πρέπει να τοποθετήσεις πάνω στον πλαστικό σάκο την ημέρα του αγώνα σε περίπτωση που θέλεις να αφήσεις πράγματα για φύλαξη. 
– Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα

Παραλαβή φακού κεφαλής
Η διανομή των φακών κεφαλής θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 15:00 μέχρι 20:00 και για την παραλαβή του θα πρέπει να φέρεις μαζί σου τον φάκελο συμμετοχής που θα παραλάβεις από το Runner Store.

Προσφορά Runner Store
Για τους συμμετέχοντες στον αγώνα Lighting Up Athens το κατάστημα Runner Store κάνει έκπτωση 15% στα ρούχα και τα παπούτσια. Εξαιρούνται είδη διατροφής και αξεσουάρ καθώς και προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά. Η έκπτωση ισχύει ΜΟΝΟ για τις ημέρες της γραμματείας του αγώνα Παρασκευή 3 Ιουνίου & Σάββατο.

Οι πολύτιμοι φίλοι του Lighting Up Athens
Η υποστήριξη των χορηγών είναι ιδιαίτερα σημαντική σε κάθε αγώνα, πόσο μάλλον όταν οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι τόσο υψηλού επιπέδου. Έτσι το κορυφαίο δρομικό κατάστημα Runner Store, το οποίο διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων για όλους τους δρομείς, όχι μόνο φιλοξενεί τη γραμματεία αλλά στηρίζει ενεργά ως χορηγός τον αγώνα.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η υποστήριξη της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας Under Armour η οποία διαθέτει προϊόντα με τεχνολογιές αιχμής, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια σε κάθε αθλούμενο που προσπαθεί για το καλύτερο.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα βρίσκεται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο αλλά και στη διαδρομή για να προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ για την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειας, θα μας περιμένει στον τερματισμό η Dole που θα προσφέρει γευστικές και θρεπτικές μπανάνες σε όλους.
Επιπλέον, η Ergo Hellas Ασφαλιστική θα φροντίσει για την ασφαλιστική κάλυψη όλων των συμμετεχόντων.  

Τρέχουμε και προσφέρουμε
Η διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη κοινωνικών δομών του Δήμου Αθηναίων.

Και επειδή νυχτερινός αγώνας χωρίς μουσική δεν γίνεται…
…ο Athens DJ 95.2 με τον Γιάννη Τουμπάνο θα βρίσκεται μαζί μας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας δίνει ρυθμό, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός θα αναμεταδίδει ζωντανά, και για τρεις ώρες, τον παλμό της εκδήλωσης σε όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν εκεί μαζί μας.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου όλοι μαζί φωτίζουμε την Αθήνα!


Το t-shirt του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο