Γνωρίστε τις «Run Ambassadors» του 1ου Shiseido Run for Beauty by Technogym

Ελένη Πετρουλάκη, Έφη Ανέστη και Φιλιώ Μέτση ενώνουν τις δυνάμεις τους για το 1ο Shiseido Run for Beauty

Share

Με το σύνθημα «Ι Run for Beauty» η fitness instructor Ελένη Πετρουλάκη, η Beauty Editor και Founder του beautydiaries.gr, Έφη Ανέστη και η Fashion Blogger του Allyouneedistyle.com, Φιλιώ Μέτση ενώνουν τις δυνάμεις τους για το 1ο Shiseido Run for Beauty. Μια γιορτή για την ομορφιά και τον αθλητισμό για άντρες, γυναίκες και παιδιά, την Κυριακή 12 Ιουνίου σε μια υπέροχη διαδρομή στην παραλία Γλυφάδας.    

Οι τρεις «Run Ambassadors» αφού πρώτα έχουν προετοιμάσει την επιδερμίδα τους  με τα νέα προϊόντα Wetforce από τη σειρά Shiseido Suncare για την απόλυτη αντηλιακή προστασία, φωτογραφίζονται με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό της TECHNOGYM, λίγο πριν τον αγώνα των 5 Km.

Η Ελένη Πετρουλάκη, η Έφη Ανέστη και η Φιλιώ Μέτση δοκίμασαν πρώτες τη μοναδική εμπειρία εκγύμνασης, της TECHNOGYM – αποκλειστικός προμηθευτής όλων των αθλητικών κέντρων προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016.    

Υποστηρίζοντας δυναμικά τις αξίες του wellness, της ομορφιάς και της μόδας, οι τρεις «Run Ambassadors» συνδράμουν με τη σειρά τους στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα του 1ου Shiseido Run for Beauty προς τον Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, για την παροχή δωρεάν πρωινών γευμάτων σε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής.    

Δηλώστε κι εσείς τη συμμετοχή σας στο www.shiseidobeauty.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο