Ομιλίες «Μαραθώνιες Διαδρομές» στα Τρίκαλα

Την Πέμπτη 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στα Τρίκαλα ομιλίες με θέματα: «Βελτίωση της ψυχολογίας του δρομέα» & «Το αγώνισμα του μαραθώνιου δρόμου»

Share

Την  Πέμπτη 26 Μαΐου  2016 και ώρα 18:30 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαιών, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες «Μαραθώνιες Διαδρομές» με θέματα:

«Βελτίωση της ψυχολογίας του δρομέα»
Ομιλητής θα είναι ο Θεοδωράκης Ιωάννης, Καθηγητής στην Αθλητική Ψυχολογία, της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Θα αναλυθούν ψυχολογικές στρατηγικές οι οποίες έχουν να κάνουν : α) με τους στόχους του δρομέα, β) με τις τεχνικές συγκέντρωσης, γ) τους τρόπους σκέψης, δ) την βελτίωση των χρόνων και  ε) τους τρόπους για να γίνει πιο ευχάριστη η προπόνηση.

«Το αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου»
Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Σούλας, Καθηγητής στον Κλασσικό Αθλητισμό, της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο κύριος Σούλας θα μιλήσει για την προπόνηση του Μαραθωνίου στον μαζικό αθλητισμό.

Η εκδήλωση υλοποιείται από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο των εγγραφών του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων 5 και 10 χλμ. Οι ομιλίες έχουν ως στόχο να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε θέματα σχετικά με την ψυχολογία και τον τρόπο προπόνησης του δρομέα για τα αγωνίσματα αντοχής. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Στο χώρο θα λειτουργεί και σταντ όπου τα μέλη και οι φίλοι του διοργανωτή συλλόγου (Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων) θα μπορούν να εγγραφούν στα αγωνίσματα του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Συνεργασία-έκπληξη Olympus Marathon με Sierre-Zinal!
Μία ευχάριστη προσθήκη στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο