8.000 χιλιόμετρα σε 14 ώρες και συνεχίζουμε να τρέχουμε χωρίς τερματισμό

Τα χιλιόμετρα συνεχίζουν να γράφουν

Share

Ο “Αγώνας χωρίς τερματισμό” συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

“Ο πιο πρωτότυπος και μοναδικός δωρεάν αγώνας δρόμου βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες σε εξέλιξη. Η Θεσσαλονίκη αγκαλιάζει και φέτος τη διοργάνωση, η ΔΕΘ άνοιξε τις πύλες της και πλήθος κόσμου τρέχει, περπατάει και βοηθάει με κάθε του βήμα την οικονομική στήριξη των συλλόγων “Παιδικές Καρδιές” και “Ελπίδα”.

 

Την εκκίνηση έδωσε ο τέταρτος παγκόσμιος πρωταθλητής, Κώστας Μπανιώτης ενώ παρόντες ήταν η αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για θέματα αθλητισμού, παιδείας και πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου, ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζίκας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο γενικός διευθυντής, Αλέξης Τσαξιρλής, αλλά και εκπρόσωποι των χορηγών Cyta, Βίκος, Γατίδης και Dimakis. Δυναμικό παρών έδωσαν και οι ακαδημίες στίβου του Ηρακλή και ο Σύλλογος Εξαιρετικά Ελλήνων Διακριθέντων Αθλητών.

 

Τα πρώτα χιλιόμετρα έχουν ήδη διανυθεί τόσο από μεμονωμένους πολίτες, αθλητές και τις ομάδες των χορηγών Cyta, Γατίδης και Dimakis αλλά και την Κουρκουρίκης Running Team που συμμετέχει στο 3ο “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” με όλα τα μέλη της. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τα χιλιόμετρα που θα διανυθούν και θα μετατραπούν σε χρήματα για την ενίσχυση του κοινωφελή σκοπού του αγώνα.

 

Ήδη έχουν διανυθεί 8.000 χιλιόμετρα και συνεχίζουμε να τρέχουμε χωρίς τερματισμό. Η “μάχη” για την πρωτιά είναι έντονη και όπως φαίνεται θα κρατήσει μέχρι τέλους. Οι συμμετέχοντες που έχουν διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα μέχρι τώρα είναι οι εξής:

  1. Θεόδωρος Περπερίδης 120 χιλιόμετρα
  2. Κωνσταντίνος Σασάκαρος 115 χιλιόμετρα
  3. Αναγνώστης Κωκονιάς 98 χιλιόμετρα
  4. Βαλάντης Μπούμπαρης 88 χιλιόμετρα
  5. Σταύρος Μαυρίδης 81 χιλιόμετρα

Η πρώτη γυναίκα στη λίστα με τους πρώτους είναι η Κυριακή-Δήμητρα Αμπραχίμ που βρίσκεται στη 12η θέση με 51 χιλιόμετρα.

 

Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον με ακόμα περισσότερες συμμετοχές. Σας περιμένουμε όλους στη ΔΕΘ για να τρέξουμε χωρίς τερματισμό για καλό σκοπό γιατί το κάθε βήμα μετράει.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο