Εκδήλωση βράβευσης εθελοντών και υποστηρικτών 2ου Μαραθώνιου Ολυμπίας

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου η οργανωτική επιτροπή του Μαραθώνιου Ολυμπίας τίμησε εθελοντές και υποστηρικτές

Share

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου στον Πύργο, η οργανωτική επιτροπή του Μαραθώνιου Ολυμπίας τίμησε τους εθελοντές και τους υποστηρικτές της φετινής Διοργάνωσης.

Οι δεκάδες εθελοντές που παρευρέθησαν στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του πρόεδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και Περιφερειακού Σύμβουλου Δυτικής Ελλάδας κου Δημήτρη Κωσταριά, ο οποίος εξήρε το έργο των εθελοντών τους οποίους και ευχαρίστησε για να ακολουθήσει η προβολή του επίσημου βίντεο της φετινής διοργάνωσης όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν τις σημαντικότερες στιγμές από τις εκδηλώσεις και τους αγώνες του 2ου Μαραθώνιου Ολυμπίας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις δρομέων του εξωτερικού που περιέγραψαν την εμπειρία τους ενώ προβλήθηκε για πρώτη φορά το βίντεο του τερματισμού του τελευταίου μαραθωνοδρόμου Βιετναμέζου Σον Του Νγκο που επέλεξε τον Μαραθώνιο Ολυμπίας για να τρέξει τον πρώτο του Μαραθώνιο.    

Jerome Segal (Γαλλία)
Θεωρώ ότι όλα λειτούργησαν πολύ καλά. Η υποστήριξη πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν σωστή. Ανησυχούσα για τα σκουπίδια αλλά δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα. Ήταν ένας απολαυστικός αγώνας!

 

Bridget Kiley (Αγγλία)
Μία φανταστική εμπειρία! Το τοπίο, η τοποθεσία, ο τερματισμός…. άξιζε κάθε βήμα!

 

Anders Forselius (Σουηδία), αρθρογράφος στο Runner’s World
Κατατάσσω την Ολυμπία ως τον νούμερο ένα προορισμό για μαραθώνιο ανάμεσα σε όλες τις πόλεις που έχω επισκεφθεί στον κόσμο. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ένας τέτοιος μαραθώνιος ξεκινά από μία μικρή πόλη.
Το γεγονός ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν θα υπήρχε, αν δεν προϋπήρχαν οι Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ολυμπία, αποτελεί έναν ακόμα σημαντικό λόγο για να εξασφαλίσει κανείς τον αριθμό συμμετοχής του σε αυτόν τον αγώνα. Αυτός ο μαραθώνιος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να χαρακτηρισθεί ως «κλασικός». Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

 

 

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των φορέων, εθελοντικών ομάδων και χορηγών της διοργάνωσης. 

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας κος Δημήτριος Κωσταριάς ο οποίος βράβευσε τον κο Παναγιωτόπουλο για την συμβολή του στην άρτια διοργάνωση του 2ου Μαραθώνιου Ολυμπίας και την ευγενική χορηγία της εταιρείας του ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ.
Σειρά πήρε η βράβευση της προέδρου του ΣΔΥΑ κα. Ελένη Μπερτσάτου για την έμπρακτη συμπαράσταση της στην διοργάνωση από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο κος. Αντρέας Νικολακόπουλος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαλιάδας
Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις σε όλες τις παρευρισκόμενες  εθελοντικές ομάδες που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία του 2ου Μαραθώνιου Ολυμπίας

Η εκδήλωση έκλεισε με τον απολογισμό της διοργάνωσης και τον προγραμματισμό του 3ου Μαραθώνιου Ολυμπίας στις 24-26 Μαρτίου του 2017, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους διαβεβαιώνοντας την οργανωτική επιτροπή ότι θα υποστηρίξουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια  για περαιτέρω βελτίωση της διοργάνωσης σε όλους τους τομείς έτσι ώστε ο Μαραθώνιος Ολυμπίας να πάρει την θέση που του αρμόζει ως ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του εαρινού προγράμματος, να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή και να συνεχίσει να αποτελεί τον θεματοφύλακα της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου.    

[!%ARTICLE_MODULE_ID:708:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο