Με επιτυχία ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος”

Αγώνας δρόμου στο Αγρίνιο

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 6oς Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 8χλμ. “Άγιος Αρτέμιος”. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών:

“Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σήμερα ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” που διοργάνωσε για 6η χρονιά η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Περίπου 500 αθλητές μικροί και μεγάλοι έλαβαν μέρος στις δυο αποστάσεις, αυτή των 1.000 μέτρων για τα παιδιά και αυτή των 8.000 μέτρων για  τους μεγάλους.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ της αστυνομίας και της  κοινωνίας. Η ανάδειξη του ρόλου της αστυνομίας, και η ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος ιδίως στα νέα παιδιά η οποία πιστεύουμε ότι τα προφυλάσσει από άλλου είδους διαδρομές.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας γέμισε σήμερα παιδικά χαμόγελα, καθώς η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Τα παιδιά αφού ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους και ώσπου να ολοκληρωθεί και ο αγώνας των μεγάλων, ξεναγήθηκαν στο κτίριο της αστυνομίας όπου είδαν και ενημερώθηκαν από πρώτο χέρι από έμπειρους αστυνομικούς για τον ρόλο της αστυνομίας και πως αυτός επιτελείται.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής μας της εκδήλωσης. Τον δήμο Αγρινίου και προσωπικά τον Δήμαρχο Αγρινίου κύριο Παπαναστασίου Γιώργο και τον αντιδήμαρχο σε θέματα παιδείας και αθλητισμού κύριο Γκρίζη Νίκο. Όλους τους  χορηγούς του αγώνα, όπως αυτοί αναφέρονται στην αφίσα του αγώνα αλλά και αυτούς που δεν αναφέρονται. Τους αστυνομικούς που εργάσθηκαν πέραν του χρόνου εργασίας τους για πολλές μέρες, αλλά και φίλους πολίτες  εθελοντές, που βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα. Το τμήμα Τροχαίας Αγρινίου για την άψογη λήψη μέτρων τροχαίας. Τέλος όλους όσους συμμετείχατε στον αγώνα, συλλόγους και μεμονωμένους αθλητές, οι οποίοι κάθε χρόνο γίνεστε και περισσότεροι, κάτι που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και κουράγιο να συνεχίζουμε.

Ξεχωριστές προσωπικότητες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο Δήμαρχος Αγρινίου κύριος Παπαναστασίου Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος κ. Καζαντζής Νίκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκρίζης Νίκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Καλαμπαλίκης Ανδρέας, ο αντιδήμαρχος κ. Γρίβας Ευθύμιος και ο Αντιδήμαρχος κ. Μελιάδης Γιώργος. Εκ’ μέρους της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδος παρευρέθηκε ο Α/Δ κύριος Κοτρωνιάς, εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας παρευρέθη σύσσωμη η ηγεσία με επικεφαλή τον Α/Δ κύριο Παπαευθυμίου. Δημήτρη.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρουσία τους και την υποστήριξή τους.

Θα κλείσουμε με την ευχή του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι εκεί και να προστεθούν ακόμα περισσότεροι.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥΑ 2022
Ευχαριστήριο μήνυμα της Προέδρου του ΣΔΥΑ στους συμμετέχοντες
Με το δεξί η Έλλη Δεληγιάννη στον κλειστό
Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 στα 800μ. έτρεξε σε αγώνα κλειστού στις ΗΠΑ
Back to Top