Δύο χρόνια HolisteRun στη Δράμα

Ανακοίνωση από τους ανθρώπους του HolisteRun

Share

Διαβάστε την ανακοίνωση των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το HolisteRun.

“Σε μια περίοδο συνεχών αλλαγών και αστάθειας, η γιορτή του τρεξίματος στη Δράμα, το HolisteRun, συνεχίζεται σταθερά εδώ και 2 χρόνια. Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα στις 21.00 το βράδυ το ραντεβού δίνεται σε διαφορετικά σημεία μέσα στην πόλη και η «Πόλη τρέχεται» (όπως ονομάζουν τη δική τους παρόμοια δράση οι φίλοι μας στην Μυτιλήνη, την  ίδια μέρα και ώρα!).

Την περασμένη Δευτέρα η δράση έκλεισε τα 2 της χρόνια και ο Παναγιώτης, ο Γιάννης, ο Ντένης, ο Αλέξανδρος, ο Κώστας  και ο Θάνος ήταν πάλι εκεί, όπως πριν 2 χρόνια. Μαζί τους όμως φέτος ήταν και δεκάδες ακόμη δρομείς, ποδηλάτες και εθελοντές πολίτες της  Δράμας που ήρθαν για να γιορτάσουν το τρέξιμο. Το τρέξιμο με παρέα, με κουβέντα, χωρίς συναγωνισμό, χωρίς βραβεύσεις νικητών.

Οι δρομείς στην πόλη αυξάνονται και ο κόσμος πλέον δεν παραξενεύεται που μας συναντά στους δρόμους, οποιαδήποτε ώρα. Να λοιπόν που  μερικές νοοτροπίες και κατεστημένα μπορούν να αλλάξουν, αν υπάρχει διάθεση, σταθερότητα και συνέπεια!

Η προσπάθεια γίνεται με τις φιλότιμες και εθελοντικές προσπάθειες λίγων ανθρώπων. Η μόνη ανταπόδοση, η ευτυχία στα πρόσωπα των συμμετεχόντων και η επιστροφή της  σε  όσους την προσφέρουν.

Πόσο κρίμα που πολλοί συνάνθρωποί μας, σε όλους τους τομείς, δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ότι η χαρά του δότη είναι μεγαλύτερη απ’ τη χαρά του δέκτη;

Το ωραίο και παράδοξο συνάμα είναι, ότι σπάνια λείπουν οι εκπλήξεις. Σε κάθε HolisteRun κάποιοι «χορηγοί» ξεπερνούν τον εαυτό τους και τις συγκυρίες.

Ευχαριστούμε HolisteRun γι’ αυτές τις όμορφες διαδρομές! Ευχαριστούμε ξεχωριστά όλους τους «χορηγούς», εθελοντές και δρομείς που συνέβαλλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, αυτές τις 24 διαφορετικές Δευτέρες!

Είμαστε σίγουροι ότι και οι επόμενες θα είναι εξίσου ιδιαίτερες και μοναδικές!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας Κενυάτης διέλυσε το συναγωνισμό στο Sierre Zinal
Νέο ρεκόρ διαδρομής από τον 33χρονο Κενυάτη Mark Kangogo
RUN TOGETHER Athens 2022: Τρέχουμε σε ζευγάρια για καλό σκοπό
Το πιο fun run επιστρέφει για 7η φορά στο ΟΑΚΑ!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο