Τις 2.000 έφτασαν οι εγγραφές για το Lighting Up Athens

Eγγραφές και στο δρομικό κατάστημα Runner Store για τον νυχτερινό αγώνα Lighting Up Athens

Share

Τις 2.000 πλησιάζουν οι εγγραφές για το νέο συναρπαστικό δρομικό γεγονός της πόλης Lighting Up Athens που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Οι φίλοι του Lighting Up Athens πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, ενώ πλέον όσοι και όσες το επιθυμείτε μπορείτε να δηλώνετε και να ολοκληρώνετε την εγγραφή σας στο RUNNER STORE, το κορυφαίο δρομικό κατάστημα που είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καλωσορίσουν το Καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 5 Ιουνίου με ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό αγώνα δρόμου! Χιλιάδες δρομείς τρέχουν και φωτίζουν το Κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους δραστηριότητα, μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες τους σε μία γιορτή για τον αθλητισμό.
Διοργανωτής του Lighting Up Athens είναι η εταιρεία All About Running, ενώ ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Πέρα απο την αθλητική του διάσταση το Lighting Up Athens στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Έτσι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.lightingupathens.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο