Δοκιμή του Salomon Pro Clinic την Τετάρτη 8/6 στο ΟΑΚΑ

Η Salomon σε συνεργασία με το κατάστημα Runner Store μας δίνουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε το Salomon Sonic Pro Clinic σε πραγματικές συνθήκες

Share

Η Salomon σε συνεργασία με το κατάστημα Runner Store διοργανώνει το προπονητικό event Salomon Sonic Pro Clinic.
Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του δρομικού μοντέλου στο κατάστημα Runner Store από τους αθλητές της Salomon και το Δημήτρη Θεοδωρακάκο, τώρα οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο μοντέλο της Salomon το Sonic Pro και να το «τρέξουν» σε πραγματικές συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:00.
Μαζί τους θα είναι και ο αθλητής της Salomon Νίκος Κωστόπουλος, που θα συντονίζει την προπόνηση.


Σημείο συνάντησης το κατάστημα Runner Store.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Το Salomon Sonic Pro, το νέο μοντέλο είναι ειδικά σχεδιασμένο για υψηλές επιδόσεις μέσα στην πόλη. Φτιαγμένο για γρήγορο τρέξιμο, με τέλεια εφαρμογή και πολύ ελαφρύ, απευθύνεται στους δρομείς που τους αρέσει η ταχύτητα.
Υπεύθυνος για την εξέλιξη του παπουτσιού δεν είναι άλλος από τον Elite αθλητή της Salomon Δημήτρη Θεοδωρακάκο, ο οποίος σε συνεργασία με το τμήμα Έρευνας και Σχεδιασμού της Salomon, μετέφερε τη δρομική του εμπειρία ώστε να δημιουργηθεί το νέο μοντέλο. «Κοιτάξαμε τις σύγχρονες τάσεις εκγύμνασης και προπόνησης, καθώς επίσης και μυοσκελετικές μελέτες σχετικά με την επίδραση του βάρους», εξηγεί ο Pete Cameron, Διευθυντής παραγωγής. «Ο στόχος ήταν σαφής: να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά ελαφρύ παπούτσι για τρέξιμο στην πόλη, το οποίο να παρέχει άφθονη απορρόφηση κραδασμών, να επιτρέπει την ομαλή σύνδεση με την επιφάνεια τρεξίματος, και να έχει μια πολύ ασφαλή και ακριβή εφαρμογή για γρήγορες ταχύτητες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο