Χρήσιμες πληροφορίες για τον 7ο Ιπποκράτειο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου

Όλα έτοιμα στην Λάρισα

Share

Με ρεκόρ συμμετοχών έκλεισαν την Παρασκευή 29 Απριλίου οι εγγραφές 7ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου 10 χλμ και τον παράλληλο παιδικό – εφηβικό αγώνα 1000 μέτρων που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, οι εγγραφές για τον αγώνα των 10 χλμ. ξεπέρασαν τις 1100 ενώ για τον παιδικό-εφηβικό τις 400. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου και σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο δρομικό γεγονός μίας πόλης που, αποδεδειγμένα, αγαπά το τρέξιμο. 

Ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής. 

«Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να παραλάβουν το νούμερό τους το Σάββατο από 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00 στο Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου και Παπαναστασίου στο παλιό Monaco. Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το νούμερο συμμετοχής το Σάββατο, καθώς η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας. Η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί από τις 07:15 μέχρι τις 09:00.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του, παρακαλείται  να ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή στο τηλέφωνο 6938551124 ή στο email [email protected].    

Οι ανήλικοι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. 

Για τους συλλόγους που έστειλαν ομαδικά τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να παραλάβει ο υπεύθυνος αποστολής όλα τα πακέτα συμμετοχών των αθλητών τους.

Η εκκίνηση του παιδικού/εφηβικού είναι στις 09:00 στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:30. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 08:30».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου: Συν-Εκκίνηση
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου 2024: Οι εγγραφές συνεχίζονται
Οι δρομείς δίνουν ραντεβού στις 21/4/24
SNF RUN: 2024 FIRST RUN - Άνοιγμα εγγραφών
Τρέχουμε για καλό και καλωσορίζουμε το 2024 με το δεξί…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο