Χρήσιμες πληροφορίες για τον 7ο Ιπποκράτειο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου

Όλα έτοιμα στην Λάρισα

Share

Με ρεκόρ συμμετοχών έκλεισαν την Παρασκευή 29 Απριλίου οι εγγραφές 7ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου 10 χλμ και τον παράλληλο παιδικό – εφηβικό αγώνα 1000 μέτρων που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, οι εγγραφές για τον αγώνα των 10 χλμ. ξεπέρασαν τις 1100 ενώ για τον παιδικό-εφηβικό τις 400. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου και σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο δρομικό γεγονός μίας πόλης που, αποδεδειγμένα, αγαπά το τρέξιμο. 

Ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής. 

«Οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορούν να παραλάβουν το νούμερό τους το Σάββατο από 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00 στο Αρχαίο Θέατρο, Βενιζέλου και Παπαναστασίου στο παλιό Monaco. Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το νούμερο συμμετοχής το Σάββατο, καθώς η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί μόνο για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας. Η γραμματεία την Κυριακή θα λειτουργεί από τις 07:15 μέχρι τις 09:00.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής επιθυμεί να ακυρώσει τη συμμετοχή του, παρακαλείται  να ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή στο τηλέφωνο 6938551124 ή στο email [email protected]    

Οι ανήλικοι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. 

Για τους συλλόγους που έστειλαν ομαδικά τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να παραλάβει ο υπεύθυνος αποστολής όλα τα πακέτα συμμετοχών των αθλητών τους.

Η εκκίνηση του παιδικού/εφηβικού είναι στις 09:00 στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Α Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:30. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης στις 08:30».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Kallithea Night Run 2021 - Έκλεισαν οι εγγραφές
Οι αγώνες του προγράμματος συμπλήρωσαν τον αριθμό των συμμετεχόντων
Back to Top