Χιλιάδες συμμετοχές στο Run Greece Ηράκλειο

Δείτε τι έγινε στον 2ο αγώνα της σειράς

Share

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος αγώνας της σειράς Run Greece στο Ηράκλειο.  

“Με ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε στo Ηράκλειο σήμερα ο δεύτερος αγώνας της σειρά αγώνων δρόμου RunGreece, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη την αγάπη και την στήριξη των φίλων του αθλητισμού στην Κρήτη

Στους άνδρες στα 10χλμ νικητής αναδείχτηκε ο Αμντελατίφ Ελ Αρφαουί με επίδοση 33.00, δεύτερος ο Γιάννης Ζερβάκης 33.58 και τρίτος ο Μανώλης-Νεκτάριος Σηφάκης με 33.53.

Στις γυναίκες πρώτη στον τερματισμό έφτασε σε 38.21 η Μαρίνα Μανιαδάκη, την δεύτερη θέση καυέκτησε η Ανδριάνα Κεκέλου με 41.31 και τρίτη η Μαρίνα Αχλάτη με χρόνο 41.54.

Στα 5χλμ γυναικών νικήτρια ήταν η Αναστασία Μαρινάκου που τερμάτισε σε χρόνου 17.21, δεύτερη η Νικολέττα Ραφαηλάκη 22.12 και την ακολούθησε η Βαν Λιντού 22.28.

Στην αντίστοιχη απόσταση των ανδρών πρώτος ήταν ο Θεοόδωρος Τσολάκης 16.09. Στη δεύτερη και την τρίτη θέση τερμάτισαν οι δύο πρώτοι στα 10χλμ,  Γιάννης Ζερβάκης 16.25 και Αμντελατίφ Ελ Αρφαουί 16.27.

Στο Ηράκλειο εκτός του αγωνιστικού μέρους με την διεξαγωγή του RunGreece, το Σάββατο στην αίθουσα ΑΝΔΡΟΓΕΩ του δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε η ετήσια «Γιορτή του Στίβου της Κρήτης», όπου τιμήθηκαν  οι καλύτεροι αθλητές με τους προπονητές τους και τα σωματεία της Κρήτης  που διακρίθηκαν ιδιαίτερα το 2015.

Στις διήμερες εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκτός των άλλων ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίης Σεβαστής και ο Προεδρος της AIMS Πάκο Μποράο.”

Aπό segas.gr

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο