Mεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση του Συλλόγου “Τραχίνα”

Χρήσιμες συμβουλές,σε θέματα προπόνηση, διατροφής, υγείας για δρομείς και ασκούμενους

Share

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Σάββατο 9/4/2016 η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Τραχίνα»  με θέμα:  «Τα οφέλη της Εργομετρικής Αξιολόγησης –  Η Κατάλληλη Διατροφή και τα Επίπεδα Υδάτωσης σε Δρομείς».

Ομιλητής, ο Δρ Μπάρδης  Κων/νος , Εργοφυσιολόγος Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας  και Διατροφής. Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμο του Αρκάνσας των ΗΠΑ. Human Performance Lab. Επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

‘Έντονο το ενδιαφέρον, από ένα όλο και αυξανόμενο «κοινό», το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις  ακόμη και στην Ελλάδα, άκουσε με προσοχή τις συμβουλές ενός ειδικού σε θέματα διατροφής και σωστής προετοιμασίας, για αθλητές όλως των ταχυτήτων.

Η  εκδήλωση, έκλεισε με συζήτηση και διάλογο, ο οποίος έλυσε πολλές απορίες  σχετικά με τη σωστή προετοιμασία, τον απαιτούμενο έλεγχο διατροφής αλλά και τον ενδεδειγμένο συνολικά τρόπο αντιμετώπισης της αθλητικής δραστηριότητας, ο οποίος είναι απαραίτητος για την ασφάλεια των αθλητών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο