Εκτύπωση διπλωμάτων και ευχαριστήριο Ημιμ. Καλαμπάκα-Τρίκαλα

Πληροφορίες εκτύπωσης των πιστοποιητικών επίδοσης και ευχαριστήρια επιστολή της διοργάνωσης

Share

H διοργάνωση του 9ου Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» ενημερώνει τους συμμετέχοντες ότι είναι έτοιμα προς εκτύπωση τα πιστοποιητικά επίδοσης του αγώνα.
Η διαδικασία είναι η εξής:

  1. Μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.stamhalfmarathon.org/certificates/default.php
  2. Πληκτρολογείστε τον αριθμό συμμετοχής σας και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Έκδοση»
  3. Το πιστοποιητικό σας είναι έτοιμο για εκτύπωση

Ακολουθεί το ευχαριστήριο δελτίο της διοργάνωσης:

«Με την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων και την εκτύπωση των πιστοποιητικών επίδοσης των δρομέων  ο  9ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος και ο αγώνας των 6 χλμ. πέρασαν στην ιστορία. Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα οφείλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν σε αυτόν τον τόσο επιτυχημένο αγώνα.
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαμε την τιμή να πάρουν μέρος σ’ αυτόν τον όμορφο αγώνα με κάθε τρόπο .Τους αθλητές και των τριών αγωνισμάτων και ιδιαίτερα όσους ήρθαν από μακριά ακόμα και το εξωτερικό.
Τον υπέροχο κόσμο που με θέρμη χειροκρότησε ως τέλος όλους τους αθλητές.
Τους πολύτιμους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας μας.
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων, τον Δήμο Καλαμπάκας, την Iερά Mητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.
Την ΣΜΥ Τρικάλων για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά με εθελοντές ασθενοφόρο, σκηνές κτλ.
Την Τροχαία Τρικάλων για την άψογη περιφρούρηση της διαδρομής και όλου του αγώνα. Το Απολλώνιο Θεραπευτήριο Λάρισας για την προσφορά του ασθενοφόρου. 
Τους πολιτιστικούς Συλλόγους Θεόπετρας, Βασιλικής και Ράξας τους Προσκόπους Τρικάλων και το ΣΟΧΤ για την διάθεση του λεωφορείου του.

Τους πολύτιμους χορηγούς μας:
Την γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, τα νερά ΘΕΩΝΗ, την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων VW-AUDI ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ, την εταιρεία αθλητικών ειδών INTERSPORT, την Chuiqita –Μπανάνες, την εταιρεία Αλουμινίων ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ, το ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ SINATRA, το προϊόν της Αθηναϊκής  ζυθοποιίας AMSTEL FREE, την εταιρεία αθλητικών ειδών ASICS, τον ΠΡΩΤΕΑ Αγροτικά εφόδια, το Καφέ LIBRO, τα οπτικά ΜΑΛΙΚΙΩΣΗ, το FAST FOOD Jimmy’s & Sons, την γαλακτοβιομηχανία MATHS, το ουζερί ΒΑΣΙΛΗΣ, το βιβλιοπωλείο ΠΑΝΟΥΡΙΑΣ, το κουρείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Λαμία, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, τα καύσιμα ΚΩΤΟΥΛΑΣ BROS, τον πολυχώρο THESSALIS, το κατάστημα ρούχων TRENCH, το τυπογραφείο URBAN, το κατάστημα αθλητικών ειδών WERUN, το καφέ Μy Coffee, την εταιρεία ισοτονικών ποτών HIGH5, την εταιρεία ΚΤΗΜΑΝΑΛΥΣΗ.
Τα ξενοδοχεία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ, ΝΤΙΝΑ στα Τρίκαλα, το ξενοδοχείο ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ & ξενοδοχείο REX στην Καλαμπάκα για την διάθεση δωματίων για την φιλοξενία πρωταθλητών.
Όλα τα Μ.Μ.Ε. Τρικάλων & Καλαμπάκας για την προβολή του αγώνα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από την οργανωτική επιτροπή του Διεθνή Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα και τον  Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο