Προετοιμασία εν όψει Ειρηνοδρομίας

Δωρεάν πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας των κατοίκων που θα συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία 2016

Share

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο κλασσικού αθλητισμού και συνδιοργανωτή της Ειρηνοδρομίας 2016 ΟΦΚΑ Οδυσσέας, σχεδίασε και παρέχει  δωρεάν πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας των κατοίκων του Δήμου Αγ. Δημητρίου που θα συμμετάσχουν φέτος στις αγωνιστικές κατηγορίες της Ειρηνοδρομίας 2016.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 11 Μαΐου. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου μας που βρίσκεται στη λεωφόρο Αγ. Δημητρίου 321. Αρχικά οι ημέρες που έχουν οριστεί είναι Δευτέρα και Τετάρτη από τις 20:00 έως τις 22:00 και ανάλογα με τις συμμετοχές θα προστεθεί και τρίτη ημέρα.  

Την προπονητική καθοδήγηση ανέλαβε καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής κ. Μάρκος Παππάς του σωματείου ΟΦΚΑ Οδυσσέας.

Επιπλέον, ξεκίνησε η εγγραφή των Εθελοντών της διοργάνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας:   http://eirinodromia.gr/ethelontismos/

Η Ειρηνοδρομία 2016, συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Αγ. Δημητρίου, το Δήμο Αγ. Δημητρίου, την Περιφέρεια Αττικής και το αθλητικό σωματείο Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας. Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

H Ειρηνοδρομία 2016 περιλαμβάνει αγώνες 10, 5 και 2,5χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Παράλληλα, θα διοργανωθεί και το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ «KidsAthletics».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαρινάκου και Λαβασά στα 3.000μ.
Άτυχη η Μαρινάκου, ρεκόρ η Λαβασά
Μαραθωνοδρόμοι: To ντοκιμαντέρ του VICE Sports
Ο Κώστα Γκελαούζος, η Σόνια Τσεκίνη, ο Στέλιο Πρασσάς, ο Βλάσης Καραβασίλης μιλούν για τον Μαραθώνιο
Ματαίωση για το Katerini Run 2022
Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου
Back to Top