Το SNF Nostos Health είναι (σχεδόν) εδώ!

Tην Πέμπτη 23 Ιουνιου η έναρξη του φεστιβάλ

Share
SNF Nostos 2022 πρόγραμμα

H διοργάνωση του SNF Nostos Health, του φετινού φεστιβάλ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μας τονίζει για όλα όσα πρέπει να προσέξουμε (και να μην χάσουμε) λίγο πριν την έναρξη των εκδηλώσεων.

«Mόνο μία ημέρα μας χωρίζει μέχρι την επίσημη έναρξη του SNF Nostos Health. Αυτήν τη στιγμή την περιμέναμε και οργανώναμε εδώ και ένα χρόνο. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σου όλα όσα έχουμε ετοιμάσει, και όλοι μαζί να συμμετάσχουμε σε ζωντανές, ανοιχτές συζητήσεις με θέμα το πιο σημαντικό δημόσιο ανθρώπινο αγαθό -την υγεία μας-  να προβληματιστούμε, να γεμίσουμε νέες ιδέες, να τρέξουμε για καλό σκοπό, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε…μέχρι και να σερφάρουμε στο Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Mοιραζόμαστε μαζί σου μερικά πρακτικά tips: έχεις γραφτεί για να παρακολουθήσεις τις συζητήσεις του SNF Nostos Conference; Eάν όχι, μην ανησυχείς, ακόμη προλαβαίνεις, και μπορείς να το κάνεις εδώ. Το ίδιο και για τους Διαλόγους του ΙΣΝ.

Eάν έχεις δηλώσει ότι θα τρέξεις στον αγώνα SNF Nostos Run, μην ξεχάσεις να βρίσκεσαι μία ώρα πριν στην έναρξη της διαδρομής.

Για τις εκθέσεις και συναυλίες μας, δεν χρειάζεσαι να προμηθευτείς εισιτήριο, η είσοδος είναι ελεύθερη, και όχι μόνο αυτή. Με ένα voucher που μπορείς να βρεις στα Ιnfo Points του SNF Nostos, μετά τις 19:00, δικαιούσαι ένα δωρεάν αναψυκτικό ή ποτό της επιλογής σου. Τι άλλα; Πάρα πολλά ακόμη, κάποια από τα οποία αναλύουμε παρακάτω, αλλά προτείνουμε να τα ζήσεις όλα από κοντά. Το SNF Nostos Conference διοργανώνεται σε συνεργασία με το iMEdD (incubator for Media Education and Development). 

Δες το πρόγραμμα του SNF Nostos

Τogether we Play. Ένας αγώνας μπάσκετ για όλους

Aυτός ο αγώνας μπάσκετ δεν μοιάζει με κανέναν αγώνα που έχεις ξαναδεί. Δεν θα πραγματοποιηθεί σε ένα γήπεδο μπάσκετ, αλλά στην Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ). Κάποιοι μπορεί να προηγηθούν σε σκορ αλλά κανείς δεν θα είναι χαμένος. Γιατί σε αυτόν τον αγώνα για την ισότητα στον αθλητισμό, ανάμεσα σε αθλητές Special Olympics, κωφούς αθλητές και πρωταθλητές μπάσκετ, θα είμαστε όλοι μαζί. Ο αγώνας Together we Play πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γήπεδο Ζωής και τα Special Olympics.

Να είσαι εκεί

Kαλλιεργώντας την ακρόαση, με τη West-Eastern Divan Orchestra

Έχει η μουσική τη δύναμη να γιατρέψει τις πληγές της ανθρωπότητας; Άκουσε μία συζήτηση με εκπροσώπους της West-Eastern Divan Orchestra και της Ακαδημίας Barenboim-Said Akademie και μουσικούς της Ορχήστρας, και στη συνέχεια το Κουιντέτο για κλαρινέτο του W. A. Mozart, και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.  

Μην το χάσεις

Διάλογοι του ΙΣΝ με θέμα Generation Social

 Πιάνουμε στο χέρι μας το κινητό πάνω από 80 φορές την ημέρα και για 2,5 ώρες την ημέρα κοιτάμε μια οθόνη, φτάνοντας παντού, μιλώντας με τους πάντες, ακούγοντας τους πάντες. Οι σχέσεις μας έχουν αποκτήσει την ψηφιακή τους μορφή. Το ίδιο και τα συναισθήματα. Αλλά πώς τελικά αισθάνονται οι νέοι για τα social media; Καλέσαμε νέους από κάθε γωνία της γης για να μιλήσουν για τα Social Media και το αποτύπωμα που αφήνουν στη γενιά τους, τη «Generation Social».
Γνώρισε τους ομιλητές

Δύο ημέρες γεμάτες συναυλίες, DJ party, laser και drone shows

 Mετά τον τερματισμό του αγώνα SNF Nostos Run, τρέξε για λίγα χιλιόμετρα ακόμη μέχρι τη σκηνή του SNF Nostos για το ξεσηκωτικό συναυλιακό πάρτι των Locomondo. Τη δεύτερη ημέρα του SNF Nostos Health, στις 24, μη χάσεις την υποψήφια για Grammy, Jorja Smith, τoν Αυστραλό ράπερ, Masked Wolf και τον Good Job Νicky, σε ένα από τα πιο δυνατά line-up του καλοκαιριού! Μετά τις συναυλίες σήκωσε το βλέμμα ψηλά, άφησε πίσω κάθε σκέψη και ταξίδεψε με τη μουσική και τις εικόνες που θα δημιουργούν στον ουρανό για εσένα τα φωτεινά drones.

Σε περιμένουμε στο SNF Nostos closing party με τους Λατέρνατιβ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο