6oς Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες

Share
run doliana 2022

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τις διαδρομές του 6oυ Ορεινού Ημιμαραθώνιου Δολιανών. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

6oς Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών – Εγγραφές

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών». Η κύρια διαδρομή των 21,1 χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 800 μέτρων προσελκύσει δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή μέσα σε ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπίο.

Ο παράλληλος αγώνας δρόμου 5 χλμ, επίσημα πιστοποιημένος, προκαλεί δρομείς κάθε ηλικίας να τρέξουν αλλά και να περπατήσουν υπό σκιά απολαμβάνοντας κάθε σημείο της διαδρομής.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης προσκαλούν δρομείς αλλά και οικογένειες να συμμετέχουν τόσο στον «6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών» αλλά και στις παράλληλες δραστηριότητες για όλους (π.χ. πεζοπορία, τοίχος αναρρίχησης για παιδιά κ.α.) τόσο την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων όσο και την προηγούμενη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στη σελίδα της διοργάνωσης: www.rundoliana.gr

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook: 6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών | Facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Χαράλαμπος Πιτσώλης, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ανέστης Παπούλιας. Κυνηγώντας το όνειρο υπό τους ήχους του Μότσαρτ
Το τελευταίο άρθρο του Στέφανου Αντωνάκη
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο