ΟΠΑΠ Marathon Expo 2022

Έρχεται τον Νοέμβριο η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιο της Αθήνας

Share
ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022

Η ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2022.

Πλήρως ανανεωμένη η ΟΠΑΠ MARATHON expo φιλοδοξεί το 2022 να φιλοξενήσει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες, πληθώρα εκθετών που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 200 στο σύνολό τους αλλά και πλούσιες θεματικές δράσεις.

Αθλητική ένδυση και υπόδηση, αξεσουάρ, διατροφή, προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, προπονητικές υπηρεσίες, γυμναστήρια, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, αθλητικός τουρισμός, οι σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, Σύλλογοι αλλά και Περιφέρειες, είναι μόνο ορισμένες από τις θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της έκθεσης και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022, ένα τεράστιο τετραήμερο αθλητικό φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα αγγίζοντας κάθε γωνιά της, από τα νότια προάστια της πόλης μέχρι το ιστορικό της κέντρο και την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής, θα προσελκύσει για άλλη μία χρονιά, χιλιάδες δρομείς και ενδιαφερόμενους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μία παράλληλη διοργάνωση με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που αποτελεί την πρώτη εντύπωση που αποκομίζει ο συμμετέχοντας και κατά παράδοση καλωσορίζει το πλήθος των επισκεπτών, θα ξεχωρίσει για ακόμη μία χρονιά με την πλούσια θεματική της, τις στοχευμένες δράσεις, συζητήσεις, παρουσιάσεις αλλά και B2B συναντήσεις που κινούνται γύρω από τον αθλητισμό και δημιουργούν εύφορο έδαφος για νέες συνεργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη φετινή διοργάνωση έχει προστεθεί ένας επιπλέον σημαντικός αγώνας που αφορά όλες τις Πανεπιστημιακές σχολές του πλανήτη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της συμμετοχής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και στην ΟΠΑΠ MARATHON expo.

Οι διοργανωτές ΣΕΓΑΣ και Περιφέρεια Αττικής και η εταιρία παραγωγής Be Best της ΟΠΑΠ MARATHON expo, σας προσκαλούν όλους σε μία μεγαλειώδη διοργάνωση που ενώνει μοναδικά το αθλητικό ιδεώδες και την πολιτιστική του διάσταση με την εμπορική πλευρά του αθλητικού κλάδου, τη σύγχρονη κοινωνία και τις τάσεις που μονοπωλούν το διεθνές αθλητικό εμπόριο. Ας δώσουμε όλοι το παρόν στο κορυφαίο εμπορικό, αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΔΥ Αθήνας: Συγχαρητήριο μήνυμα
Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες του 12ου Ημιμαραθώνιου Αθήνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο