B2Run Aθens 2022 – Μεταγωνιστικό δελτίο

Πολλά τα χαμόγελα στο μεγαλύτερο Corporate Running Party

Share
2ο Corporate Running Party, B2Run Aθens

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά το Corporate Running Party, B2Run Aθens, τον αγώνα που έδινε την ευκαιρία στις εταιρείς να διασκεδάσουν τρέχοντας. Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης.

B2Run Aθens 2022 – Μεταγωνιστικό δελτίο

Με απέραντη χαρά και θετική ενέργεια γέμισε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ), στο 2οCorporate Running Party, B2Run Aθens, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Ιουνίου 2022, από την ΕΥ ΖΗΝ Greece.

Περισσότερα από 1.300 άτομα έδωσαν το παρών στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου, B2Run, που είναι σχεδιασμένος αποκλειστικά για εταιρίες και πλέον διεξάγεται σε περισσότερες από 45 διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο. Η ΕΥ ΖΗΝ Greece  με το Β2Run Aθens έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερες από 60 εταιρίες να αποδείξουν πως η δουλειά μπορεί να γίνει διασκέδαση!

Η πιο ξεχωριστή διαδρομή

Μία εμβληματική εκκίνηση μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο που αναβίωσε μνήμες Ολυμπιακών Αγώνων, διαδρομή 5km μέσα από τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα και πάνω από όλα μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης με πολύ κέφι, όρεξη, χαρά, χαμόγελα αλλά και βραβεύσεις για όλες τις κατηγορίες!

Τι πιο ωραίο από τη ζωντανή απόδειξη πως οι συνάδελφοι μπορούν να γίνουν φίλοι, να συσπειρωθούν εκπροσωπώντας τον οργανισμό τους, να γνωρίσουν νέους εργαζομένους και να αναπτύξουν το δίκτυό τους και όλα αυτά όχι στο «σοβαρό» περιβάλλον ενός γραφείου αλλά σε μια γιορτή ευεξίας για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο!

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα.

Προσφορά υποτροφιών σε 8 γυναίκες

Κι επειδή η ευεξία δε σταματά εδώ, στο πλαίσιο του Β2Run Αθens, η ΕΥ ΖΗΝ Greece και το Women On Top, προσφέρουν τη δυνατότητα 3μηνης υποτροφίας mentoring σε 8 γυναίκες που αναζητούν υποστήριξη σχετικά με το πώς να προχωρήσουν στην επαγγελματική τους ζωή ή να συνδυάσουν την καριέρα με τα ενδιαφέροντά τους εκτός δουλειάς. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζουν έως τις 5 Ιουνίου 2022 στο ακόλουθο λινκ: https://buff.ly/3Pt3nxn

Ευχαριστίες διοργάνωσης

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους οργανισμούς που αγκάλιασαν το B2Run Aθens, τους χορηγούς που μας στήριξαν, το ΟΑΚΑ που μας φιλοξένησε και κυρίως όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και γέμισαν με θετική ενέργεια το στάδιο! Σας περιμένουμε του χρόνου δριμύτερους και, για να μη σας κρατάμε σε αγωνία, μέσα στον επόμενο μήνα θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του Β2Run Αθens 2023!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website:
https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece

Facebook:
https://www.facebook.com/EY.ZHN.Greece
https://www.facebook.com/B2RunGreece

Instagram:
https://www.instagram.com/ezgreece/https://www.instagram.com/b2run.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Έλληνες στον Ημιμαραθώνιο της Βαρσοβίας
Δείτε την ελληνική παρουσία στον NN Polmaraton Warszawski
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο