1ος Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Αγώνας στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία

Share
Αγώνας στη Λιβαδειά «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι»

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα διεξαχθεί ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι» στη Λιβαδειά. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

1ος Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι» – Ανακοίνωση

Ξεκίνησε χθες Τετάρτη 18 Μαΐου η Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της δομής «Γέφυρα» και η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Μαΐου. Κορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι ο 1ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι» που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής με ώρα εκκίνησης 9.30 από την στην κεντρική πλατεία, στην πόλη της Λιβαδειάς με τερματισμό στο ίδιο σημείο.

Στη διοργάνωση που θα περιλαμβάνει δυο διαδρομές, 5χλμ και 700μ για παιδιά, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα άτομα με αναπηρία καθώς και οι συνοδοί τους. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί σημαντικοί αθλητές ΑμεΑ, όπως η Γεωργία Καλτσή, η Μαριλένα με τον Βασίλη Γερογιάννη, η Δήμητρα Λουκάκη, η Μαρίλια Παπαδάκη, η Αγγελική με τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη και ο Άρης Κατσούλης με την ομάδα του Tihio Race. Δυναμική ομαδική συμμετοχή θα έχει ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ με τους αθλητές Δημήτρη Λίτσιο, Γιώργο Μπέλλο, Γιάννη Σκουρμπούτη, Σωκράτη Διγγολη, Γιώργο Λαμπρακάκη και Χαράλαμπο Κορδάκη. Στα 700μ των παιδιών δυναμικά θα συμμετέχει το ειδικό σχολείο Λιβαδειάς με τους μικρούς αλλά αποφασισμένους μαθητές του.

Μαζί τους θα συμμετέχουν και εθελοντές από αθλητικούς συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας ως ένδειξη συμπαράστασης στον καθημερινό αγώνα όλων των ΑμεΑ για ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες. Ο αγώνας θα έχει συμβολικό χαρακτήρα και θα είναι μη ανταγωνιστικός χωρίς χρονομέτρηση. Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το σύνθημα «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι», που καθιερώνει από φέτος την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία και περιλαμβάνοντας πολιτιστικές δράσεις στις μεγαλύτερες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.

Βασικοί υποστηρικτές του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 9.30 είναι ο Δήμος Λεβαδέων, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, η Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (παράρτημα Λιβαδειάς), η Τροχαίας Λιβαδειάς και πολλοί ακόμα τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι και φορείς της Στερεάς Ελλάδας.

Λιβαδειά, Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ώρα 9:30π.μ
09:30’ Έναρξη διαδρομής 700μ
09:45’ Έναρξη διαδρομής 5000μ
10:45’ Τιμητικές απονομές

Δηλώσεις συμμετοχής (μόνο για ΑμεΑ) στον σύνδεσμο:
https://bit.ly/amea-livadeia

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο