Οι Active Monkeys στον Μαραθώνιο του Βελιγραδίου

«Επιδρομή» μαϊμούδων στον Μαραθώνιο του Βελιγραδίου

Share

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο της δρομικής ομάδας:

“Ξαναφόρεσαν τα δρομικά τους και δήλωσαν για ακόμη μια φορά παρόντες στην αφετηρία για νέες αγωνιστικές συγκινήσεις στις 7 το πρωί.

Μόνο που αντί για την συνηθισμένη προπόνηση της Παρασκευής στο Ζάππειο, η πιο fun θεότρελη δρομική παρέα της Αθήνας αυτήν την φορά έκανε αισθητή την παρουσία της λίγο πιο βόρεια. 

Είχαν όρεξη για….υψομετρικές προκλήσεις οι Active Monkeys και το Σαββατοκύριακο, που πέρασε εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας στην διοργάνωση Belgrade Μarathon, η οποία διεξήχθη την Κυριακή 15 Μάϊου στους δρόμους της σερβικής πρωτεύουσας. 

Όποιος λογίζεται ως δρομέας τους ξέρει…

Σε κάποιο βουνό, σε κάποια άσφαλτο, σε κάποιο πλακόστρωτο, σε κάποιο άλσος, σε κάποιο βάθρο θα έχει δει την λευκή φανέλα με το παιχνιδιάρικο μαϊμούδι, η οποία αντιπροσωπεύει το κοινό όραμα μιας ομάδας παιδιών για τον δρομικό αθλητισμό.

Δείτε τα αποτελέσματα όλων των Ελλήνων στον Μαραθώνιο του Βελιγραδίου

Με κέφι, ζωντάνια, φρεσκάδα, αλλά και συνάμα δυναμική και ακλόνητη πίστη στον στόχο τους, λοιπόν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, και οι 13 της παρέας ήταν υπέροχοι, είτε συμμετέχοντας στην διαδρομή των 42χλμ. είτε σε αυτήν των 21.

Είτε τρέχοντας γρήγορα είτε πιο αργά όλοι τερμάτισαν με ένα αυθεντικό χαμόγελο.

Οι δε διακρίσεις δεν έλειψαν αποδεικνύοντας πως η ευαρέσκεια για μια αθλητική συνήθεια δεν είναι δύσκολο να συνδυαστεί και με την επιτυχημένη απόδοση.

Ξεχωριστές επιτυχίες για την ελληνική ομάδα αποτέλεσαν η 8η θέση στην κατηγορία των γυναικών για την Μαρία Μάλαϊ, καθώς και η 18η θέση στην γενική κατάταξη των ανδρών για τον Θανάση Κοτσάνη. Εξαιρετική και η 23η θέση της Ελένης Τσαντήλα.  

Οι Active Monkeys είναι ο καθρέφτης της ιδέας του γιατί να γίνει κάποιος δρομέας.

Γιατί ο δρομέας από την στιγμή που δένει τα κορδόνια του και ξεκινάει το τρέξιμο αφήνει σε κάθε βήμα του στίγμα της αγάπης του για αυτό που κάνει.

Δεν έχει σημασία αν θα τρέξει αργά ή γρήγορα, νικητής είναι και μόνο, που σηκώθηκε από τον καναπέ της δικαιολογίας και της ρουτίνας.”

Ακολουθήστε την ομάδα στα social media

facebook & instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σταματία Φώτα: Στα 91 της το κοντέρ συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα
Eξακολουθεί να στέκει στο σημείο εκκίνησης των μεγάλων δρομικών αγώνων
Ακόμα ένας τερματισμός για τον Στέργιο Σιούτη
Έτρεξε στον Μαραθώνιο της Κοπεγχάγης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο