Kea Run 2022 – Μεταγωνιστικό δελτίο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Κέα

Share
Kea Run 2022 - εκκίνηση

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο του Kea Run 2022 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Μαΐου.

Kea Run 2022 – Μεταγωνιστικό δελτίο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φετινοί αγώνες δρόμου KEA RUN στην ανοιξιάτικη Κέα. Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι της Κορησσίας, πραγματοποιήθηκαν αγώνες 5 χλμ., 10 χλμ. καθώς και αγώνας600μ.  για παιδιά, όλοι αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη.

Οι αγώνες στάθηκαν αφορμή για αρκετούς αθλητές και αθλητικούς συλλόγους να επισκεφθούν την Κέα, να συμμετέχουν στη μοναδική αυτή διοργάνωση, να τρέξουν στις όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές, να συνεισφέρουν σε κοινωφελείς σκοπούς και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Κέας καθώς αποχαιρετά την άνοιξη και καλωσορίζει το καλοκαίρι.

Στους αγώνες συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών καθώς και αρκετοί εθελοντές.

Οι νικητές

Στoν αγώνα των 10 χλμ. τερμάτισε πρώτος ο ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με χρόνο 00:37:49 και πρώτη γυναίκα ήταν η ΠΑΤΣΕΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ με χρόνο 44:46

Στον αγώνα των 5 χλμ. πρώτος ήταν ο ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ με χρόνο 00:19:08 και πρώτη γυναίκα η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ με χρόνο 28:59.

Τέλος στον παιδικό αγώνα 600μ. την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ με χρόνο 2:17 ενώ πρώτο κορίτσι ήταν η ΔΟΥΚΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ με χρόνο 2:44.

Ακολούθησε τελετή απονομής. Κύπελλα δόθηκαν στους τρεις πρώτους αθλητές της κάθε κατηγορίας. Τα οποία ήταν ευγενική χορηγία της οικογένειας Παούρη.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων  εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους! Και του χρόνου! Είναι χαρά για εμάς και μια γιορτή για το νησί μας η διοργάνωση αυτή που πλέον αποτελεί θεσμό.

Ευχαριστούμε την εταιρία ALL ABOUT RUNNING για την οργάνωση του αγώνα, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την οικονομική υποστήριξη που μας παρείχε, την Κοινωφελή Επιχείρηση και τους υπαλλήλους του Δήμου Κέας, που όλοι μαζί συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Παούρη, όπως και τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους το Αστυνομικό Τμήμα Κέας, το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κέας, το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, το Π.Π.Ι. Κέας, τις επιχειρήσεις: Ψήνεσαι, Eora, Στροφή του Μίμη, Otzias Κουζίνα, τον κ. Αποστόλη Μουζάκη και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Οτζιά.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εθελοντές μας, που πάντοτε με φιλόξενη διάθεση κάνουν την διοργάνωση αυτή τόσο ξεχωριστή και τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή, την κατανόηση και την συνεργασία τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα στη σελίδα KEA RUN στο Facebook.

Kea Run 2022 - εκκίνηση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο