9ος Δρόμος Σέιχ Σου – Μεταγωνιστικό δελτίο

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
9ος Δρόμος Σέιχ Σου

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης του 9ου Δρόμου Σέιχ Σου.

9ος Δρόμος Σέιχ Σου – Μεταγωνιστικό δελτίο

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών επανήλθε μετά από τρία χρόνια, την Κυριακή 15 Μαϊου 2022, ο «9ος Δρόμος Σέιχ Σου», η καθιερωμένη δρομική γιορτή, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει στους πολίτες την αξία του μαζικού αθλητισμού, τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης, αλλά και να τους εξοικειώσει με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος.Αυτή την χρονιά 370 περίπου δρομείς συμμετείχαν στους δύο αγώνες.

Οι νικητές

Στον αγώνα των 16 χλμ, νικητές αναδείχτηκαν ο Παναγιώτης Πολύζος και η Βασιλεία Παπαδοπούλου. Στους άνδρες, δεύτερος αναδείχτηκε ο Γιάννης Κρέκας, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Καραμανώλης. Στις γυναίκες, δεύτερη τερμάτισε η Σπυριδούλα Θωμά και τρίτη η Κατερίνα Καρακουλάκη.

Ο Λαϊκός Δρόμος των 4 χλμ, όπως κάθε χρόνο, είχε συμμετέχοντες από όλες τις ηλικίες, πολλές οικογένειες, ενθουσιασμό και χαμόγελα, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα.

Για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ και του ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΙΣ είχε έντονο συμβολισμό. Ευχαριστούμε το “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” στο Φίλυρο για την προσφορά τροφίμων, χυμών και νερών, τις εταιρείες BARAT, CACAO & CHOCOLATE, BOUCHEES, MR TONY DONUTS, τον συναθλητή μας Νίκο Χριστοδουλή που πρόσφερε τα γλυκά για τα παιδιά, το Performance Store που φρόντισε για την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον συναθλητή μας Πάρη Σερμπέζη για το έντυπο υλικό, και τον Στέλιο Καϊάφα που προσέφερε 6 δωρεάν συμμετοχές στον ορεινό αγώνα “Χορτιάτης Trail Run 2023” στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες, που είναι οι Πολύζος Παναγιώτης, Γιάννης Κρέκας, Κώστας Καραμανώλης, Βασιλεία Παπαδοπούλου, Σπυριδούλα Θωμά και Κατερίνα Κυριακουλάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει θερμά το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ για την κατασκευή και προσφορά των επάθλων, τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Καλαμαριάς για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, την γραμματέα της Επιτροπής Προστασίας του Σέϊχ Σου και τους δεκάδες εθελοντές, που συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς, και όσους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οργανωτική της επιτυχία.

Και φυσικά, όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, που αναδεικνύουν τον Δρόμο Σέϊχ Σου ως την αγαπημένη ετήσια δρομική συνάντηση της πόλης μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας
Ανοιχτές οι εγγραφές έως τις 2 Απριλίου!
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο