114η Αποστολή των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στα Τρόπαια

Share
Κινητές Ιατρικές Μονάδες στα Τρόπαια

Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες επισκέπτονται τα Τρόπαια και οι διοργανωτές του προγράμματος μας ενημερώνουν για τη δράση τους.

114η Αποστολή των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στα Τρόπαια

Αφήνοντας για λίγο πίσω το Αιγαίο, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες επιστρέφουν στην Ηπειρωτική Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα Τρόπαια Αρκαδίας για 2η φορά από το 2019, από την Παρασκευή 13 έως τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Η ομάδα των ΚΙΜ, η οποία αποτελείται από ένα πλήθος ιατρικών ειδικοτήτων και έχοντας στην διάθεσή της υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, θα είναι έτοιμη να προσφέρει δωρεάν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Οι ιατρικές ειδικότητες που πλαισιώνουν την ομάδα είναι Καρδιολόγος, Ορθοπαιδικός, Διαιτολόγος, Οφθαλμίατρος, Γενικός Χειρουργός, Γυναικολόγος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Νευρολόγος και Πνευμονολόγος.

Ο ιατρικές παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν πλήθος κλινικών και παρακλινικών εξετάσεων όπως μαστογραφία, τεστ ΠΑΠ και ενδοκολπικό υπέρηχο, υπέρηχο καρδιάς, ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος, τεστ ανίχνευσης αιμορραγίας εντέρου και εξετάσεις αίματος.

Λειτουργία Ιατρείων στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων:

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 15:00 -18:00 & Σάββατο 14 έως Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 09:00-17:00.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προτείνεται ο προγραμματισμός των ραντεβού στο 2102447694 (13:00 – 16:00 καθημερινές).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις των ΚΙΜ και της ΑΜΚΕ “Αναγέννηση και Πρόοδος” μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:
                      • www.mmu.gr
                      • www.randp.gr

Επισημαίνεται ότι τα μέλη των ΚΙΜ, ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19. Κατά τη διενέργεια των ιατρείων και των διαγνωστικών εξετάσεων θα τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Οι KIM έχουν πραγματοποιήσει από το 2014 εκατόν δεκατρείς (113) αποστολές σε νησιά της άγονης γραμμής καθώς και σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Nostos Run 2022: Άνοιξαν οι εγγραφές
Ένας αγώνας, μία μεγάλη γιορτή
Το Spetsathlon 2022 επιστρέφει
Η μεγαλύτερη γιορτή αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα!
Επέστρεψε ο Θεαγένειος Δρόμος - 2η η Πρωταθλήτρια των στιπλ Ειρήνη Κοκκιναρίου στα 104χλμ.
Πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια ο αγώνας
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο