Το 5ο «Olympic Day Run» GREECE «τρέχει» με το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας

Οι νέοι της Ευρώπης επιλέγουν το 5ο ”Olympic Day Run” Greece

Share
2022 european year of youth

Η διοργάνωση του 5ου Olympic Day Run ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Οι νέοι της Ευρώπης επιλέγουν το 5ο ”Olympic Day Run” Greece, τον μοναδικό Ολυμπιακό αγώνα δρόμου στις 29 Μαΐου, για να ακουστεί η φωνή τους! Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει ενεργά στο Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας (European Year of Youth 2022) και με τη δράση του ”Olympic Day Run” GREECE  δίνει φωνή στους νέους που γίνονται:

κοινωνοί των Ευρωπαϊκών Αθλητικών και Πανανθρώπινων Ολυμπιακών Αξιών”

Στις 29 Μαϊου οι νέοι της Ευρώπης δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, αποφασίζουν να ντυθούν αθλητικά και να τρέξουν στις πιστοποιημένες από την AIMS διαδρομές της διοργάνωσης (10χλμ., 5χλμ., 1,5χλμ.), με σκοπό να περάσουν με τον πιο ηχηρό τρόπο το μήνυμα: ”Δώσε φωνή στο όραμά σου”.  Ο εορτασμός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας δεν περνά για την νεολαία της Ευρώπης απαρατήρητος. Θέλουν να γίνουν κοινωνοί της δραστηριότητας στην πράξη!

Στόχος τους είναι να συμπαρασύρουν στο πέρασμά τους άτομα κάθε ηλικίας, προκειμένου να τους «μετατρέψουν» σε πιο ενεργούς και αφοσιωμένους πολίτες σε θέματα υγείας και άσκησης, αναδεικνύοντας παράλληλα τη ανάγκη διασφάλισης δίκαιης και ίσης πρόσβασης όλων στον αθλητισμό. Με την παρουσία τους στο 5ο ”Olympic Day Run” Greece δίνουν ουσιαστικά… ζωή στο σύνθημα:

Citius, Altius, Fortius

”Πιο Ψηλά, πιο Δυνατά, πιο Γρήγορα”

συνεισφέροντας με ιδέες και λύσεις στα ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή τους.

Ο μοναδικός Ολυμπιακός αγώνας δρόμου στη Θεσσαλονίκη φέρνει τους νέους πιο κοντά και τους ενώνει γύρω από θέματα που είναι ολοένα πιο σημαντικά και επίκαιρα στην κοινωνία.

Το 5o ”Olympic Day Run” Greece πραγματοποιείται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες,  τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και το ΔΚΟ ”OLYMPiA”.

Προλαβαίνεις να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής παρέας!

Κάνε σήμερα την Εγγραφή σου στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).

Μη χάσεις την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά την Ολυμπιακή εμπειρία!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τζάμπολ Αγάπης: Γιορτή λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου
Μία μπάλα του μπάσκετ ενώνει όλα τα παιδιά
Την Κυριακή 30 Ιουνίου ο 8ος Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα
Under Armour στη Γλυφάδα
Ένα ξεχωριστό event για το πιο σύγχρονο κατάστημα της εταιρίας στην Ευρώπη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο