Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τίμησε τον Στέλιο Πρασσά

Δείτε αναλυτικά

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Τελμησσός Μαραθώνος:

“Μετά από αποχή δύο ετών λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου οι ετήσιες τιμητικές βραβεύσεις των αθλητριών και αθλητών που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα τιμήθηκαν αθλητές που παρ´ όλες τις δυσκολίες που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα, κατάφεραν και διακρίθηκαν κάνοντάς μας όλους για άλλη μια φορά υπερήφανους δοξάζοντας την πατρίδα μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την προσπάθεια των αθλητών μας αλλά και όλων των συνανθρώπων μας που στάθηκαν και στέκονται δίπλα τους!

Στο πρόγραμμα των βραβεύσεων δεν ήταν δυνατόν να μην τιμηθεί ο αγαπητός μας συναθλητής και μέλος του Τελμησσού Στέλιος Πρασσάς ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά εν ενέργεια Μαραθωνοδρόμος στην Ελλάδα!

Το τιμητικό βραβείο στον Στέλιο μας απένειμε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κα Σοφία Σακοράφα. Εμείς όλοι από την πλευρά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα τους σε όλες τους τις στιγμές αλλά και όλους τους εθελοντές που στηρίζουν τις προσπάθειες αυτές.

May be an image of 2 people and people standing

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο