Race For Autism Gr 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο

Εκατοντάδες δρομείς έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας για τον Αυτισμό από το Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Share
Race For Autism Gr 2022 εκκίνηση

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» το Σάββατο 2 Απρίλιου, παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, ο πρώτος αγώνας Race For Autism Gr 2022, μια πρωτοβουλία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Race For Autism Gr και της προέδρου της Άδας Σταματάτου, που ως σκοπό έχει την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τια διαταραχές του φάσματος του αυτισμού καθώς και τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων και των οικογενειών τους.

Η διοργάνωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Αττικής, του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», του Δήμου Ιλίου καθώς και του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση και τον σκοπό της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων Γιάννης Λοβέρδος, η Υφυπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Race For Autism Gr 2022 εκκίνηση

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 09:00 π.μ. με την εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ. να δίνεται από την Υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και τη συμμετοχή 200 και πλέον δρομέων.

Λίγο αργότερα σειρά είχε ο δεύτερος αγώνας του προγράμματος των 5χλμ. με την εκκίνηση του να δίνεται στις 10:45 π.μ. από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, με τους συμμετέχοντες δρομείς να ξεπερνούν τους 400.

Race For Autism Gr 2022 περίπατος Κατερίνα Σακελαροπούλου

Μετά την εκκίνηση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την συνοδεία της Άδας Σταματάτου και ατόμων στο φάσμα του αυτισμού, πραγματοποίησε συμβολικό περίπατο εντός της διαδρομής του αγώνα.

Race For Autism Gr 2022 νικητές

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρέθηκαν και γνωστοί αθλητές από διάφορα αθλήματα, όπως η Ντενίζ Δημάκη που τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες στον αγώνα των 10 χλμ. και ο πρωταθλητής του τριάθλου, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο οποίος συνόδεψε τον ΑμεΑ Γεράσιμο Λιγνό.

Race For Autism Gr 2022 Theoni

Η οργανωτική επιτροπή του Race For Autism GR 2022, ευχαριστεί θερμά όλους τους θεσμικούς φορείς και τους Μεγάλους Χορηγούς και συγκεκριμένα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, την EUROBANK και την ΔΕΛΤΑ, τους Χορηγούς GU Energy Greece, pharmacy295, Athens best smile, 641, Interamerican και ΚΠ, χάρη στην υποστήριξη των οποίων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διοργάνωση.

Την παρουσίαση του αγώνα έκανε η Γκρέτα Λυμπεροπούλου, ενώ ο αγώνας μεταδόθηκε live από την ιστοσελίδα livecoverage.gr και του swimbikerun.gr.

Την τεχνική υποστήριξη και την επιμέλεια της διοργάνωση είχε αναλάβει η All About Running.

Ραντεβού το 2023

To Race For Autism Gr, ξεκίνησε ως virtual αγώνας το 2021, έκανε αισθητή την παρουσία του στην πρώτη φυσική του διοργάνωση και είναι βέβαιο ότι θα γίνει θεσμός στη χώρα μας. Ραντεβού, λοιπόν, για το 2ο Race For Autism Gr, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023!

Race For Autism Gr 2022 περίπατος Κατερίνα Σακελαροπούλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε Βιέννη και Θεσσαλονίκη
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο