H εθνική ομάδα γυναικών επτάθλου της Ουκρανίας στο Portarathlon

Η ουκρανική ομοσπονδία στίβου αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Share
Portarathlon sloboda loban dikhanova

Η ουκρανική ομοσπονδία στίβου αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και η εθνική ομάδα γυναικών του επτάθλου θα έρθει για προετοιμασία στη Νάξο τον προσεχή Μάιο. 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων θέλοντας να τονίσει την αλληλεγγύη της στον ουκρανικό λαό προσκάλεσε τις τρεις αθλήτριες οι οποίες με τους προπονητές τους θα έρθουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου στη Νάξο και θα το συνδυάσουν με τη συμμετοχή τους στο 4ο Portarathlon στις 21-22 Μαΐου.

Πρόκειται για την 1η στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνθέτων Daryna Sloboda (με ατομικό ρεκόρ  6.208 βαθμούς), την 10η στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Yuliya Loban (με ρεκόρ 5.938) και την ανερχόμενη 22χρονη Daria Dikhanova. Μαζί τους ο εθνικός προπονητής Oleksiy Kasyanov, από τους κορυφαίους δεκαθλητές παγκοσμίως τα προηγούμενα χρόνια και οι Stupachenko Olena και Hanna Kasyanova (Melnytsenko).

Η συμμετοχή των τριών κορυφαίων αθλητριών στους αγώνες ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο των αγώνων αλλά κυρίως τονίζει τη συμβολή του αθλητισμού στην συναδέλφωση  των λαών και στην επίτευξη της ειρήνης παγκοσμίως.

Portarathlon 22 αφίσα
Portarathlon 22 αφίσα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο