Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος στα Sports Marketing Awards

Δείτε περισσότερα για τη βράβευση του Αυθεντικού

Share
Από τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Διαβάστε αναλυτικά από segas.gr

Η Ομοσπονδία έδειξε για μία ακόμη φορά τη δυναμική της, αφού κατάφερε να κυριαρχήσει σε δύο κατηγορίες στα βραβεία Sports Marketing Awards.

Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, ο ΣΕΓΑΣ απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Best Covid 19 Response για την ικανότητα του να υλοποιήσει στο ακέραιο όλες τις αγωνιστικές δράσεις εντός και εκτός σταδίου. Η Ομοσπονδία τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα εξασφάλισε την ασφάλεια τόσο των συμμετεχόντων όσο και της Δημόσιας Υγείας κι έδειξε το δρόμο και σε άλλους διοργανωτές να εκκινήσουν τη δράση τους. Το βραβείο για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ παρέλαβαν ο τεχνικός διευθυντής του ΑΜΑ, Δημήτρης Χαλβατζάρας και η υπεύθυνη εγγραφών του ΑΜΑ, Λία Λέκκα.

Ο Μαραθώνιος Αθήνας είναι το μεγαλύτερο brand της χώρας σε ό,τι έχει να κάνει στο δρομικό κίνημα και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Δικαίως ο ΑΜΑ είχε την τιμητική του στα βραβεία Sports Marketing Awards, αφού απέσπασε τη νίκη στην κατηγορία Marketing Awards “ατομικά αγωνίσματα”.

Ο ΣΕΓΑΣ με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ – ο οποίος σάρωσε στα χθεσινά βραβεία – έχει καταφέρει να αναδείξει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χώρας με αντίκτυπο στο παγκόσμιο δρομικό κίνημα. Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης και ο γενικός διευθυντής, Σωτήρης Κυρανάκος, παρέλαβαν το βραβείο στην εκδήλωση της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλα τα λεφτά ο TCS London Marathon και στις γυναίκες
Οι καλύτερες συμμετοχές που έχουμε δει ποτέ!
2ο Runners of the Year by TihioRace
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης Ελλήνων δρομέων που διακρίθηκαν το 2022
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο