Ursa Trail 2022: Άνοιγμα εγγραφών

Ως την 1η Μαΐου θα διαρκέσουν οι εγγραφές για τους αγώνες του Μετσόβου

Share
ursa trail 2021

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου οι εγγραφές για το Ursa Trail 2022 στο Μέτσοβο. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Ursa Trail 2022: Άνοιγμα εγγραφών

Στην καρδιά της Πίνδου, περιτριγυρισμένο από βουνά, βρίσκεται το Μέτσοβο. Από την κεντρική πλατεία και τα πέτρινα καλντερίμια του πολλές εκατοντάδες αθλητών θα ξεκινήσουν και θα τρέξουν στα μονοπάτια που για χιλιάδες χρόνια χάραξε η καφέ αρκούδα καθώς η περιοχή μας αποτελεί τον βιότοπός της.

Σ’ αυτά τα μονοπάτια έχουμε συνθέσει τις διαδρομές που διεξάγονται οι αγώνες URSA TRAIL. Ιδιαίτερη χρονιά η φετινή καθώς συμπληρώνουμε 10 χρόνια συνεχόμενων διοργανώσεων. Οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι αθλητές έχουν τρέξει στους αγώνες μας. Έτσι μπορούμε να πούμε πως πλέον οι διαδρομές URSA TRAIL  αποτελούν ορόσημο  για το ορεινό τρέξιμο προσφέροντας μια ανεπανάληπτη βουνίσια εμπειρία.

Οι εγγραφές για τους τέσσερις αγώνες  ξεκινούν  την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι με την εαρινή ισημερία και το επίσημο ξεκίνημα της άνοιξης και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 1η Μαϊου.

Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν κάποιους από τους παρακάτω αγώνες:

Παρασκευή 27 Μαϊου Katara Vertical  4,6 χλμ. 870μ. υψομετρική διαφορά

Σάββατο 28 Μαϊου  40 χλμ. 2800μ. υψομετρική διαφορά,

Κυριακή 29 Μαϊου 21χλμ. 1160μ. υψομετρική διαφορά και 11χλμ. 665μ. υψομετρική διαφορά

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων Ursa trail βάζουμε ψηλά τις προσδοκίες και εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε η συμμετοχή στους αγώνες μας να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες. Το Μέτσοβο ως κορυφαίος ορεινός προορισμός προσφέρει υψηλά επίπεδα φιλοξενίας. Οι διαδρομές μας με τα πιστοποιημένα και σε άριστη κατάσταση μονοπάτια θα δώσουν τη δυνατότητα στους αθλητές  να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Οι επισκέπτες  θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της περιοχής.

Πληροφορίες  για τους αγώνες και την περιοχή μπορείτε  να βρείτε στη σελίδα μας www.ursatrail.gr.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές που πληρούν τα κριτήρια που αναφέρονται στους κανονισμούς αγώνων της διοργάνωσης και στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για αγώνες εκτός σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο