Όλα έτοιμα για τον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Τελευταία νέα για τον αγώνα

Share

Μία μέρα απομένει μέχρι τη στιγμή που οι 15.000 συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και στον αγώνα των 5 χλμ θα βρεθούν στην αφετηρία της δημοφιλούς διοργάνωσης του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ που πραγματοποιείται

σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Σήμερα, Σάββατο 19 Μαρτίου, είναι και η καταληκτική ημερομηνία κατά την οποία οι δρομείς μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών που λειτουργεί στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100) έως τις 18.00.

Στον ίδιο χώρο και έως τις 20.00 θα υποδέχεται τους φίλους του δρομικού κινήματος και η Athens Half Marathon Expo, που φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best και στην οποία δίνουν το “παρών” οι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των αθλητικών ειδών, διατροφής και υγείας.

H είσοδος στους επισκέπτες είναι δωρεάν, με ασφάλεια και μέτρα προστασίας από τον Covid-19, αλλά και ειδικές τιμές και προσφορές στα προϊόντα που είναι απαραίτητα στους δρομείς κατά την προετοιμασία τους, αλλά και την ημέρα του αγώνα.

  • Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον διεθνή Ημιμαραθώνιο στο σχετικό αφιέρωμα Ε Δ Ω
  • Ενημερωθείτε για τις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και για  
  • τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σύμφωνα με απόφαση του ΟΑΣΑ. ΜΜΜ

Η συμμετοχή των δρομέων στους αγώνες θα πραγματοποιηθεί βάσει των οδηγιών και των ειδικών ρυθμίσεων που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Κατά συνέπεια στους αγώνες της Κυριακής συμμετέχουν δρομείς που θα έχουν σε ισχύ έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι έχοντες έγκυρο πιστοποιητικό ανάρρωσης COVID-19.

Φέτος και για λόγους ασφαλείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα οι αγώνες των 3χλμ. και παιδιών και ΑμεΑ 1000 μ. Να σημειωθεί ότι πλέον των δύο αγώνων – Ημιμαραθωνίου και 5χλμ – στο πρόγραμμα της 20ης Μαρτίου συμπεριλαμβάνεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τόσο ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο οποίος θα διεξαχθεί σε block των 1.000 ατόμων στις 20 Μαρτίου στις 08.30, όσο και ο αγώνας δρόμου 5χλμ , που θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις – η πρώτη στις 11.45 και η δεύτερη στις 12.45, σε block των 1.000 ατόμων επίσης- αποτελούν προάγγελο του μεγάλου μαζικού δρομικού γεγονότος, του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

Η εμπειρία του ΣΕΓΑΣ σε επιτυχημένες διοργανώσεις μεγάλης κλίμακας και η αυστηρή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων που απαιτούνται για την προστασία συμμετεχόντων και διοργανωτών από την πανδημία, εγγυώνται ότι η μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος θα δικαιώσει τις προσδοκίες δρομέων και φιλάθλων.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρίσι 2024: Πόλεμος στα... κουνούπια από την οργανωτική επιτροπή
Το έχουν πάρει πολύ ζεστά οι διοργανωτές…
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο