Συνάντηση εργασίας για τον Μαραθώνιο Ολυμπίας

Οι εγγραφές για τους αγώνες της διοργάνωσης συνεχίζονται ως τις 23/3

Share
Συνάντηση εργασίας Olympia Marathon 2022

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Αρχαίας Ολυμπίας και Πρόεδρο του Σωματείου «Μαραθώνιος Ολυμπίας» Δημήτρη Κωσταριά, το συντονιστή του Μαραθωνίου Νίκο Πολιά και το τεχνικό διευθυντή Ηλία Μαυροειδέα, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού αλλά και Επίτιμος Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Μαραθώνιου Ολυμπίας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου 2022.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει πέντε χιλιομετρικές αποστάσεις, του Μαραθωνίου (Αμαλιάδα – Αρχαία Ολυμπία), του Ημιμαραθωνίου (Πύργος – Αρχαία Ολυμπία), των 12, 6 χλμ. (Ήλιδα – Αμαλιάδα), των 5 χιλιομέτρων στον Πύργο και 2 χλμ. για παιδιά στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο Χαρίλαο Βασιλάκο, τον πρώτο στην ιστορία νικητή μαραθωνοδρόμο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος συμπεριλαμβανομένων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19, καθώς και των μέτρων ασφαλείας των αγώνων, όπως επίσης η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τέλος η σημαντική συνδρομή και συνεισφορά των εθελοντών κατά τη διάρκεια την διοργάνωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε «Ο Μαραθώνιος Αρχαίας Ολυμπίας αποτελεί το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και πρέπει να προσδώσουμε σε αυτόν την αίγλη που του αρμόζει μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο λόγο πανδημίας. Ο Μαραθώνιος Αρχαίας Ολυμπίας επανέρχεται δυναμικά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δε θα μπορούσε να λείπει από την διοργάνωση ενός τόσο σπουδαίου γεγονότος. Στόχος μας είναι η διοργάνωση αυτή σύντομα να βρίσκεται στο πάνθεον των δρομικών γεγονότων της χώρας και όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτόν να αναμένουν με ανυπομονησία την αμέσως επόμενη διοργάνωση».

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 23 Μαρτίου!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.olympiamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17th Alonissos Challenge
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Faethon Skyrace  «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2025
Η πετυχημένη έκθεση για την υγεία, την ευεξία και το fitness έρχεται…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο