Παναγιώτης Καραΐσκος & Puma – «Only See Great»

Η Puma καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Έλληνα πρωταθλητή

Share
Παναγιώτης Καραΐσκος - Puma

Μέσα από ένα βίντεο όπου κοιτά το παρελθόν του κατάματα, ο Έλληνας πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Παναγιώτης Καραΐσκος ξεδιπλώνει με περίσσιο θάρρος την προσωπική του ιστορία και διαδρομή, ξεκινώντας από τον σκοτεινό κι επικίνδυνο κόσμο των ναρκωτικών ουσιών μέχρι τις τεράστιες αθλητικές του επιτυχίες στο χώρο των δρομικών αποστάσεων.

H PUMA καλώς ορίζει με υπερηφάνεια τον Παναγιώτη στην οικογένειά της και τιμά την πορεία του στον «προσωπικό του Μαραθώνιο». Μια ιστορία ζωής και θέλησης, που αποτελεί πρότυπο για όλους μας και που πραγματικά συγκινεί.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με πολλές συμμετοχές σε Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο, όπου και κατέχει το ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 1:08.04 από το 2019, αλλά και σε διάφορους αγώνες στο εξωτερικό, δήλωσε πως ο πραγματικός μαραθώνιος ήταν ο αγώνας του με τα ναρκωτικά και η προσπάθεια απεξάρτησης που έκανε. Ο Παναγιώτης κατάφερε και στράφηκε το 2010, στην προσπάθεια να ξεπεράσει τα προσωπικά του προβλήματα, στον αθλητισμό όπου και ‘’κόλλησε’’ αμέσως σε κάτι που πραγματικά είχε σημασία κι αξία!

Μέσα από τo global motto της PUMA «Only See Great», ο αθλητής προσπαθεί να διαδώσει ένα όραμα ελπίδας, αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης και να αναδείξει τις καθημερινές θυσίες των αθλητών για να φτάσουν στον κορυφή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο GU Energy Gel «Επίσηµο Ενεργειακό Gel» του 1ου Patras Half Marathon
Η ΟΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την GU Energy Greece
Το νέο βιβλίο του Νίκου Μαρκέα
Η παρουσίαση την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο