Καραΐσκος και Ασημακοπούλου δηλώνουν έτοιμοι για την Κυριακή 20/3

Οι περσινοί πρωταθλητές του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Ημιμαραθώνιου θέλουν να πετύχουν ακόμα μία νίκη

Share
Από τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2021
Η νικήτρια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ημιμαραθώνιου 2021 (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Οι περσινοί νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ημιμαραθώνιου Παναγιώτης Καραΐσκος και Κατερίνα Ασημακοπούλου θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία αυξάνοντας τις φορές που θα περάσουν νικητές τη γραμμή του τερματισμού. Οι πρωταθλητές μας δηλώνουν στο segas.gr

Έτοιμος για την 4η νίκη ο Καραΐσκος

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος έχει πετύχει 3 νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιου και όπως αναφέρει ετοιμάζεται για την 4η με βλέψεις για ένα ρεκόρ.

Ο αθλητής του Πανελλήνιου ΓΣ αναφέρει «Οι προπονήσεις μου έχουν δείξει ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Αν ευνοήσουν και την Κυριακή οι καιρικές συνθήκες πιστεύω ότι μπορώ να κυνηγήσω ένα ρεκόρ διαδρομής. Η διαδρομή από πέρσι έχει αλλάξει, είναι λίγο πιο δύσκολη. Όμως έχω διαβάσει τη διαδρομή και μπορώ να τη διαχειριστώ φέτος καλύτερα».
Θυμίζουμε ότι ο χρόνος του Καραΐσκου στην νέα διαδρομή είναι 1:08:32.

O ίδιος αναφέρει για την προετοιμασία του: «Η προετοιμασία ως τώρα έχει πάει πολύ καλά. Βοήθησε πολύ το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έκανα για περίπου ένα μήνα στην Κύπρο. Η αλήθεια είναι ότι λόγω του Covid-19 είχα μείνει πίσω. Όμως στο διάστημα που ακολούθησε κατάφερα να επανέλθω. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα ήταν η πρώτη μου κούρσα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μου στον αγώνα».

Φετινός στόχος του αθλητής του Σταύρου Καρρέ είναι να τρέξει έναν Μαραθώνιο. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη που, αλλά θα το κάνει ανάλογα με το πρόγραμμά του.

Παναγιώτης Καραΐσκος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2021
Φωτο: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Δυνατό τεστ για την Ασημακοπούλου ο αγώνας της Κυριακής

«Γύρισα μόλις στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από την Κύπρο. Έκανα προετοιμασία για περίπου τρεις εβδομάδες στη Λευκωσία και στο προπονητικό κέντρο του ΓΣΠ. Είμαι ικανοποιημένη από τον όγκο προπόνησης που βγήκε. Ο βασικός στόχος είναι να τρέξω στις 24 Απριλίου στο Μαραθώνιο του Ένσεντε. Θα δοκιμάσω πρώτη φορά τις δυνάμεις μου σε μαραθώνιο στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και ο ημιμαραθώνιος της Αθήνας την Κυριακή είναι ένα δυνατό τεστ για μένα για να δω που βρίσκομαι. Θα είναι ο πρώτος μου αγώνας από πέρσι τον Δεκέμβριο. Ήταν βαρύ το πρόγραμμα το 2021. Είχα πάρει μέρος στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα. Τον Νοέμβριο στο Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Δεκέμβριο είχα μετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Δουβλίνο. Έτσι, έπρεπε να ξεκουραστώ και μετά να μπω πάλι στις προπονήσεις. Την Κυριακή θέλω μια καλή εμφάνιση, να επιβεβαιώσω ότι είμαι σε καλή κατάσταση», δήλωσε η αθλήτρια του Νίκου Πολιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
2:38:06 η Πριβιλέτζιο στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ + Οι Έλληνες
Καλή εμφάνιση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο