New Balance Fresh Foam X 880v12

Aσφαλέστερο, μαλακότερο και πιο αποτελεσματικό τρέξιμο από ποτέ

Share
NewBalance 880v12

Σίγουρα είναι δύσκολο να τρέχεις πολλά χιλιόμετρα. Ποτέ πριν όμως δεν ήταν τόσο μαλακό. Το νέο New Balance Fresh Foam X 880v12 συνδυάζει πρωτοποριακά δύο τεχνολογίες αφρών για να προσφέρει το πιο μαλακό πάτημα της κατηγορίας του για τις μεγάλες αποστάσεις.  

Δεν είναι design. Είναι δεδομένα αθλητών

Η κορυφαία τεχνολογία Fresh Foam X κοσμεί το νέο 880 στην πιο εξελιγμένη εκδοχή της μέχρι σήμερα. Σχεδιασμένη με ακρίβεια από τα δεδομένα διασκελισμού αθλητών, η γεωμετρία των χαρακτηριστικών εξάγωνων της New Balance είναι τοποθετημένη με ακρίβεια στα σημεία που ο κραδασμός είναι εντονότερος.

Παράλληλα, η προσθήκη και αφρού EVA – που είναι σε απόλυτη συνεργασία με τον αφρό Fresh Foam X – δεν εξασφαλίζει μόνο μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης, αλλά μειώνει και τη μεταφορά κραδασμών προς τη φτέρνα. Το αποτέλεσμα αναβάθμισε την ήδη εξαιρετική σειρά του 880 σε μια εκπληκτική νέα version που κάνει το καθημερινό τρέξιμο, ασφαλέστερο, μαλακότερο και πιο αποτελεσματικό.

NewBalance 880v12

Τα πολλά χιλιόμετρα έχουν και πολλές απαιτήσεις

Γι’ αυτό και το επάνω μέρος του New Balance Fresh Foam X 880v12 διαθέτει πλέξη με ενιαία ύφανση, εξασφαλίζοντας ευρύτατη διαπνοή στο πόδι όταν τη χρειάζεται.

Αντοχή και ασφάλεια

Η καθημερινή χρήση στη σόλα θα αργήσει πολύ να επηρεάσει την απόδοση αυτού του ξεχωριστού μοντέλου, αφού η τεχνολογία N-Durance από ανθεκτικό καουτσούκ επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της. Επιπλέον, η ενίσχυση από ειδικό ελαστικό προσδίδει μοναδική πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά το 880v12 έρχεται στα 298gr για τον άνδρα και 237gr για τη γυναίκα, ενώ το Drop είναι στα 10mm.

NewBalance 880v12

Κάνε ένα δικό σου!

Θα βρεις το New Balance Fresh Foam X 880v12 σε όλα τα καταστήματα New Balance, στο www.newbalance.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

NewBalance 880v12
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο