4ο adidas Open Run 2015

Στις 7 Οκτωβρίου η adidas υποδέχεται τους Open Runners στην Παραλία Φαλήρου.

Share

Η adidas καλεί όλους τους Open Runners, να ζήσουν ακόμα μία διασκεδαστική εμπειρία τρέχοντας στο 4o adidas Open Run που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στην Παραλία Φαλήρου. Όλοι οι φίλοι της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν παρέα με εκατοντάδες άλλους που μοιράζονται τις ίδιες δρομικές ανησυχίες με αυτούς, δίπλα στη θάλασσα και να γεμίσουν την παραλιακή με ενέργεια.

Ώρα συγκέντρωσης: 17:00 στην παραλία Φαλήρου (στάση τραμ Μπάτης) όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με up-beat μουσική και να βγάλουν φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα.
Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν να τρέχουν στις 18:30.

Και σε αυτό το Open Run δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι supergirls, Vivian και Poly από το @fitVPaddiction που θα αναλάβουν την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά την διαδρομή των 5 και 10 χλμ.

Να θυμάστε πως ανάμεσά σας θα τρέχουν έμπειροι προπονητές όπου θα είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας δώσουν χρήσιμα running tips ενώ δροσιστικά energy drinks, νερά και μπάρες δημητριακών θα μας περιμένουν όπως κάθε φορά στον τερματισμό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή να δείτε περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.boostathens.gr, και απολαύστε την ένταση, τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση των adidas Open Run.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:540:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο