Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου

Γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Share

Την Πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Γκλόρια Πριβιλέτζιο τίμησε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας το Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου και ο Δήμος Μαραθώνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη χαρά και με την συμμετοχή μαθητών από το Γυμνάσιο Μαραθώνα, εκπροσώπων συλλόγων, μελών της Δημοτικής Αρχής γιορτάσαμε σήμερα 8 Μαρτίου την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών, σε έναν κόσμο αντρών.

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού ο Δήμαρχος Μαραθώνος κος Στέργιος Τσίρκας τίμησε την καλύτερη Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμο των τελευταίων χρόνων Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Η Γκλόρια έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις γυναίκες στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που έλαβε χώρα στις 14 Νοεμβρίου 2021 με χρόνο 2:41:30.

Μεγάλη τιμή για την ιστορική πόλη του Μαραθώνα και το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου η παράδοση στον Δήμαρχο Μαραθώνος του Χρυσού Μεταλλίου της, της αθλητικής στολής και των παπουτσιών της Χρυσής της Διαδρομής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ευάγγελος Κυπαρίσσης και Γιώργος Ζορμπάς, o Πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μάκρης κος Κωνσταντίνος Κουλούκουσας, o Διευθυντής του Γυμνασίου Μαραθώνα κος Λάζαρος Ζάχος, o γηραιότερος Μαραθωνοδόμος κος Στέλιος Πρασάς, h Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών κα Εμμανουέλα Μομφεράτου, oι εκπρόσωποι της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και της Δύναμης Πολιτών.

Τιμητικές πλακέτες και ανθοδέσμες στην κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμο απένειμαν:
O Πρόεδρος του συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ κος Βλάσης Καραβασίλης.
Εκπρόσωποι από το ΔΣ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης
Εκπρόσωποι από το ΔΣ της Αδελφότητας Ηπειρωτών
Εκπρόσωποι από το ΔΣ του Ομίλου Ρόταρυ Μαραθώνος-Νέας Μάκρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο