Έγινε ο Λέβαδος Mountain Trail 2022 + Αποτελέσματα

Όλα όσα έγιναν στον αγώνα στην Λιβαδειά

Share

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου για 6η χρονιά με διοργανωτή τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλος Λιβαδειάς και συνδιοργανωτές το Δήμο Λεβαδέων, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) τη στήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας και με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς.

Νικητές στον αγώνα των 23,7χλμ. αναδείχθηκε ο Βασίλης Μπαλαμώτης σε 2:05:53 με τους Γιώργο Δημουλά σε 57:18 και Δημήτρη Ελευθερίου (59:20) να ακολουθούν.

Στις γυναίκες, η Μαρία Μάλαι ήταν η νικήτρια με 2:46:00 με τις Νίκη Σαράντη (3:03:56) και Κλεοπάτρα Φραγκοπούλου (3:06:06) να συμπληρώνουν το βάθρο.

Το βάθρο των γυναικών του μεγάλου αγώνα

Στον μικρότερο αγώνα των 10,8χλμ. ο “ντόπιος” Γιώργος Διαλεκτός έφτασε στη νίκη σε 52:56 που αποτελεί και νέο ρεκόρ διαδρομής, και ακολούθησαν ο Γιάννης Κανελλόπουλος και ο Κωνσταντίνος Ζήνδρος.

Στις γυναίκες, η Αναστασία Σπανού ήταν αυτή που τερμάτισε πρώτη σε 1:07:27, η Ζωή Κοτζιά δεύτερη (1:15:15) και τρίτη η Τριάδα Μπαρώτα (1:21:06).

Το Δελτίο Τύπου του αγώνα

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
12ος Faethon Sky Race «Apostolos Tsourekas»
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης»
Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου για την εκδήλωση
Patras half marathon: Το βίντεο
Οι ετοιμασίες συνεχίζονται για τον αγώνα της Πάτρας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο